10 vonzó pasi a világ minden tájáról
2019. március 22. 16:18
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Amúgy rengeteg helyes pasi van a világon, nehéz a 10 legjobbat kiválogatni a világ minden tájáról, de én ismerek 2 brazil mondellt, akik nagyon helyesek, az egyik Lucas Gil, a másik Bruno Santos. Teljesen véletlenül bukkantam rájuk, de szerintem nagyon helyesek.
2019. március 23. 07:04
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline |
én nagyon örülök neki, hogy Taehyung az első amikor az elejét olvastam a cikknek, végig azért szurkoltam, hogy legalább benne legyen. jdjdjdjj Taehyung teljesen megérdemeli az első helyet. ő nem csak helyes, hanem gyönyörű. btw annak is nagyon örülök, hogy Zayn a második:)
2019. március 23. 14:13
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline |
a koreai srác ezen a képen kicsit bandzsít
2019. március 23. 14:24
milkabociúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 271812 offline |
Egész jó lista, de nem értem, hogy hogyan ehetett az ázsiai fiú/férfi az első. Nem illik ide, számomra inkább taszító mint vonzó. Mondjuk mit is tudok én, vén tyúk vagyok.
2019. március 24. 02:21
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Taehyung első, és ez így oké. De Mr Michael B. Jordan jobbat érdemel... I mean... Csak rá kell nézni. Sokkal jobban néz ki mindegyikőjüknél. Michael, Taehyung és Zaynen kívül mindegyik ugyan az az arctípusú. Nem tudom nagyon megkülönböztetni ki kicsoda mert annyira egyformák. Semmi különlegeset vagy vonzót nem találok bennük. 2019-ben még ilyenekre buknak az emberek? Lol. A három felsoroltamon kívül semmit sem mond ez a lista nekem.
2019. március 24. 15:47
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Nekem egyik sem az esetem erről a listáról. Ezek szerint velem van a baj.
(De amúgy mind a tízen saját módjukon helyesek, vonzóak, néznek ki jól, csak egyikük sem azon a módon, amire én azt mondanám, hogy hmmm.)
(De amúgy mind a tízen saját módjukon helyesek, vonzóak, néznek ki jól, csak egyikük sem azon a módon, amire én azt mondanám, hogy hmmm.)
2020. február 12. 16:33
@fuckingprincess nagyon egyetértek! Cameronnál jobb a Földön nincsen
Viszont azt felháborítónak tartom, hogy egy ilyen cikket úgy írtak volna meg, mintha egy blogbejegyzés lenne. Messze nem ezek a legjobbak, ha felnézük mondjuk a Time100-ra, teljesen más emberek fogadnának minket.
Viszont azt felháborítónak tartom, hogy egy ilyen cikket úgy írtak volna meg, mintha egy blogbejegyzés lenne. Messze nem ezek a legjobbak, ha felnézük mondjuk a Time100-ra, teljesen más emberek fogadnának minket.
2020. május 29. 21:48
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Ezek??? Na neee... Amúgy vicces, hogy egyszerre minden kommentelő tizenéves tinilánnyá változik. Én is. Szóval hol marad Jonathan Young?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.