Magyar sorozat

Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét.
Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját.
A bűn mélyén találja magát: fenyegetések és zsarolások csapdájában – egy olyan világban, ahol mindennapos az emberrablás és a gyilkosság. Nóra gengszterektől és zsaruktól szorongatva kísérli meg a lehetetlent: megtalálni férje gyilkosát, bosszút állni… és mindeközben tisztának maradni a saját és gyermekei szemében.

Szereplők: Balsai Móni (Nóra) , Schmied Zoltán (Ádám) , Bujáki Zsófia (Natasa) , Cservák Zoltán (Bence) , Miller Dávid (Máté) , Hevér Gábor (Ervin) , Molnár Levente (Steve) , Fekete Ernő (Schneider) , Szabó Győző (Rusznyák) , Nagypál Gábor (Lipták nyomozó) , Pálmai Anna (Mariann) , Kovács Krisztián (Janó) , Bezerédi Zoltán (Apa) , Szirtes Ági (Anya) , Pelsőczy Réka (Szandra) , Parti Nóra (Hajni) , Grisnik Petra (Fanni) , Rajkai Zoltán (Milán)