Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen zenét szerettek.
Próbáltam megfelelően csoportosítani a zenei stílusokat, sajna csak igy sikerült.
(Vagy túl hosszú lett a lista, vagy nagyon öszekuszált lett.)
Én az elektronikus zene híve vagyok. De nem az összesé pl.: a Dance-t, trance-t, techno-t NEM szeretem. Inkább a lassabb BPM-es zenék fekszenek: progressive house, breakbeat, techhouse.
Jó szavazást
Milyen Zenét Hallgattok?
2005. május 02. 16:30
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline |
Elég "mindenevő" vagyok, ezért a Mindent meghallgatok kategóriára szavaztam. Nagyban függ a pillanatnyi hangulatomtól.
Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Dido, Natalie Imbruglia, Shania Twain, Faith Hill, Sade, Norah Jones, The Corrs (naná, hogy a hölgyek kerültek előre, elvégre ez egy női celeb oldal, vagy mi ), A-Ha, Ákos, Bruce Springsteen, Dire Straits, Depeche Mode, Genesis, Guns and Roses, Inxs, Keane, KFT, Midnight Oil, Pet Shop Boys, Red Hot Chilli Peppers, Sting, U2.
Soknak "történelmi hagyománya" van (gimis diszkók szervezése ).
Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Dido, Natalie Imbruglia, Shania Twain, Faith Hill, Sade, Norah Jones, The Corrs (naná, hogy a hölgyek kerültek előre, elvégre ez egy női celeb oldal, vagy mi ), A-Ha, Ákos, Bruce Springsteen, Dire Straits, Depeche Mode, Genesis, Guns and Roses, Inxs, Keane, KFT, Midnight Oil, Pet Shop Boys, Red Hot Chilli Peppers, Sting, U2.
Soknak "történelmi hagyománya" van (gimis diszkók szervezése ).
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2005. május 02. 17:17
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline |
Sajnos nem tudok szavazni mivel csak 1 helyre lehet Igazi szerelmem a jazz ebből az elektronikus vonal is közel áll hozzám (Acid Jazz, Nu Jazz), de innen áthajlok a Breakbeat (Nu Break, Miami Break, Bass Break, 2 Step Garage)-be ami magával hozza (félig-meddig; ezen lehet vitatkozni) a D'n'B-t is.
Ezenkívül reggae, ragga és most egy SKA zenekarban is játszom szóval ska (de ennek nem a '80-as évekbeli angol vonalát hanem inkább a '60-as évek jamaikai részét preferálom: igazi deep ska).
És akkor jöhet a sallang: bossa nova, némi (télleg kevés) hip-hop, progressive breakek, Kispál, magyar élő elektronikusok: colorStar, Korai Öröm, Másfél stb..., és a populárisok (olykor igen-igen ritkán): Sting, U2, Bruce Sptingsteen etc...
Jah és mégvalami, amúgy zene-addikt vagyok mindig szól nálam vmi akármi is legyen (najó van 1-2 kivétel), de a lényeg: A ZENE!
Ezenkívül reggae, ragga és most egy SKA zenekarban is játszom szóval ska (de ennek nem a '80-as évekbeli angol vonalát hanem inkább a '60-as évek jamaikai részét preferálom: igazi deep ska).
És akkor jöhet a sallang: bossa nova, némi (télleg kevés) hip-hop, progressive breakek, Kispál, magyar élő elektronikusok: colorStar, Korai Öröm, Másfél stb..., és a populárisok (olykor igen-igen ritkán): Sting, U2, Bruce Sptingsteen etc...
Jah és mégvalami, amúgy zene-addikt vagyok mindig szól nálam vmi akármi is legyen (najó van 1-2 kivétel), de a lényeg: A ZENE!
Bátor Ventillátor
2005. május 02. 17:42
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet(XXX @ 2005, May 2. - 17:40)
Igen, csak itt valamiért nem ugyanazzal a névvel vagyok.
Tényleg itt még nincs is...
[right][/right]
Tényleg itt még nincs is...
[right][/right]
Ezeken a problémákon segíthetünk!
2005. május 02. 17:52
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline |
Hip - Hop, ami ott sincs!!
De elég tág a zenei skálám...Soul - Blues - Jazz szintén nagyon jó zenék!!
De szereten a Drum & Bass és a Crytal Method zenéit is!!
De elég tág a zenei skálám...Soul - Blues - Jazz szintén nagyon jó zenék!!
De szereten a Drum & Bass és a Crytal Method zenéit is!!
2005. május 02. 18:14
Idézet(White Bull @ 2005, May 2. - 17:52)
Hip - Hop, ami ott sincs!!
Bocsi ha kihagytam..
De sztem az belefér a pop-ba vagy a rap-be, attol függ mit hallgatsz..
2005. május 02. 18:43
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline |
Alapvetően mindenfajta zene, kivéve gagyilatin és feketezene (soul, rnb, hiphop, stb.).
De most a pörgős Techno-k mennek: Hardcore, Rave, Hardtrance időnként Goa, bedurrant pillanatban Gabber!
Gagyihouse-t és a lakossági trance-t viszont utálom!
De most a pörgős Techno-k mennek: Hardcore, Rave, Hardtrance időnként Goa, bedurrant pillanatban Gabber!
2005. május 02. 18:52
Idézet(Imot @ 2005, May 2. - 18:43)
...
...
...
Loooooooool, ez tetszik!!
lakossági....loool
erről jut eszembe:
OFF
Tiestot ki szereti? (Én rühellem.. a trance zene meggyalázója )
ON
2005. május 02. 19:56
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline |
Örülök ennek a témának. Már tényleg csak arra várt, hogy valaki megnyissa!
Én a 'Mindent meghallgatok'-ot jelöltem meg, annak ellenére, hogy szeretem a rockzenét. De ha látnátok engem, ezt ránézésre nem tudnátok megállapítani rólam.
A haverjaim által sokfajta hatás ér, ezért mindegyikbe belehallgatok, elvégre kevés olyan zenei stílus van, amit egyáltalán nem hallgatok. Sajnos talán a rap az, amit kevésbé.
Azt mondják, hogy azoknak, akik szinte mindent hallgatnak, nincs igazi ízlésük. De ezzel nem értek egyet, mert én is azért megválogatom, hogy mi szóljon. Nekem is voltak időszakaim, amikor szinte csak egy stílust hallgattam, de hosszú távon már nem volt olyan jó. Ezért én egy idő után inkább a változatosságra szavaztam. Azt hallgatok, ami éppen az aktuális hangulatomnak jól esik.
Visszatérve az elejére, nemcsak a pörgős rockszámokat kedvelem, hanem néha a keményebb műfajokat/előadókat is. (Azért nem mindent hallgatok meg belőlük, de a metálzenék is bejönnek!) Ha valaki még jártas ezekben a műfajokban, valszeg akkor tudja, hogy a nevem is honnan származik...
Én a 'Mindent meghallgatok'-ot jelöltem meg, annak ellenére, hogy szeretem a rockzenét. De ha látnátok engem, ezt ránézésre nem tudnátok megállapítani rólam.
A haverjaim által sokfajta hatás ér, ezért mindegyikbe belehallgatok, elvégre kevés olyan zenei stílus van, amit egyáltalán nem hallgatok. Sajnos talán a rap az, amit kevésbé.
Azt mondják, hogy azoknak, akik szinte mindent hallgatnak, nincs igazi ízlésük. De ezzel nem értek egyet, mert én is azért megválogatom, hogy mi szóljon. Nekem is voltak időszakaim, amikor szinte csak egy stílust hallgattam, de hosszú távon már nem volt olyan jó. Ezért én egy idő után inkább a változatosságra szavaztam. Azt hallgatok, ami éppen az aktuális hangulatomnak jól esik.
Visszatérve az elejére, nemcsak a pörgős rockszámokat kedvelem, hanem néha a keményebb műfajokat/előadókat is. (Azért nem mindent hallgatok meg belőlük, de a metálzenék is bejönnek!) Ha valaki még jártas ezekben a műfajokban, valszeg akkor tudja, hogy a nevem is honnan származik...
Bátor Ventillátor
2005. május 02. 20:46
Mr. NO.1.szemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.15. Hozzászólás: 23 Csatolások: 4 Azonosító: 4606 offline |
The Roots...és még Roots manuva...meg manuva...roots nélkül
2005. május 02. 21:00
Steve-O- |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 4841 Csatolások: 1052 Azonosító: 70 offline |
nálam elég tág a paletta Britney-től Depeche Mode-on át Rammstein, de akár Black Metált is pl. Dissection , szal nem igen határolódok be 1-2 stílus közé...mintmár előttem is elmondták, hangulat függő...
de mivel nem akartam a "mindent meghallgatok"-ra voksolni nyomtam a rock/punk/metál- ra....mert leggyakrabban ilyesmit szoktam
de mivel nem akartam a "mindent meghallgatok"-ra voksolni nyomtam a rock/punk/metál- ra....mert leggyakrabban ilyesmit szoktam
2005. május 03. 08:24
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
Én vagyok az egyetlen aki nem zenés?
Szegény minidiscem már jó ideje porosodik. Ha zene akkor max 1-2 klip ami szóbajöhet.
Na jó napközben ha zene szól a rádióban akkor hallom, de ha van rá mód máris másik adóra megyek ahol hírek/útiform megy. Lehet be kellene ruháznom egy scannerre is amivel a 6óságok tereferéje is fogható. Végül is a paparazzik nemcsak a sztárokat idegesítik, pl engem az egyenruhás fotósok
Szegény minidiscem már jó ideje porosodik. Ha zene akkor max 1-2 klip ami szóbajöhet.
Na jó napközben ha zene szól a rádióban akkor hallom, de ha van rá mód máris másik adóra megyek ahol hírek/útiform megy. Lehet be kellene ruháznom egy scannerre is amivel a 6óságok tereferéje is fogható. Végül is a paparazzik nemcsak a sztárokat idegesítik, pl engem az egyenruhás fotósok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.