Milyen Zenét Hallgattok?
2018. április 15. 12:32
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Igazából mindenre vevő vagyok. Leginkább a kpopot szeretem, de a rock és a rap is bejön. De vannak pop számok is, amiket kedvelek. De tényleg, mindenre vevő vagyok, szóval. ^^
2018. június 30. 19:10
Első sorban Kpop,de a zenelejátszómban megtalálható,amerikai pop magyar/spanyol zenék. Talán egykét reppzenét is tartogathat,az én csoda tárolóm.
2018. október 09. 22:15
|
fannyka2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 270719 offline
|
Inverz Paranoid - az örvény közepe!
2022. október 22. 18:10
Régebben pop, majd kpop és metal, most leginkább metal.
2024. november 07. 14:59
|
|
CaldStrykerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 24.10.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 501859 offline
|
Mostanában főleg alternatív rockot és indie zenét hallgatok, de néha belefér egy kis elektronikus vagy klasszikus is a hangulattól függően.
2026. február 05. 12:50
|
|
survivoriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 26.02.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 557800 offline
|
I like experimental and industrial. nine inch nails, marylin manson, survivoria
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: