3Doors Down pl nekem is egyik kedvencem, de a topic nyitojához intézném kérésem hogy a rock-ot ne rakja máskor punkal egybe...nem birom a punk zene monoton gügyeségét, de a rockban sokat kedvelek...amugy jazz, nujazz, elektronikus zenékből a komolyabb összetételüeket, pl filmzenék: NEO-tól:)....aztán kegyetlen metalt, drumandbasst, stb-t is imádom.
u.i.: Psychedelic ... nem stilusirányzat igy magában. nézz utána mit jelent, psyche lehet egy metal, egy punk vagy akár egy sima akusztikusgitározós szám is...az egy érzés.
Milyen Zenét Hallgattok?
2005. július 20. 21:28
2005. július 24. 15:41
voightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.07. Hozzászólás: 335 Csatolások: 0 Azonosító: 2015 offline |
Lehet, hogy vki azt gondolja hogy mindent meghallgat, de a valóságban soha nem hallgat meg pl. pszichedelikus rock-ot, vagy bluest, esetleg trancet. Főleg nem egymás után. Gondoljátok át mégegyszer és beláthatjátok, vannak műfajok, amikre nem szántok időt, energiát, mert nem érdekel, s csak akkor hallgatjátok meg, ha vki direkt erre kér.
2005. augusztus 08. 20:59
Pinkcoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 6 Azonosító: 6929 offline |
BLINK 182 s a többi Punk nagyon király!!!
Nincsen véletlenül egy hasonló weblap,amin ugyanilyen HQ képek vannak,de fiúkról????Ha vki tud vmit,értesítsen!!!!Kérlek!
Nincsen véletlenül egy hasonló weblap,amin ugyanilyen HQ képek vannak,de fiúkról????Ha vki tud vmit,értesítsen!!!!Kérlek!
2005. szeptember 10. 16:23
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Na betévedtem ide is .
A rock-részlegre szavaztam, mert bár a durva a szélsőségeket leszámítva szinte mindent meghallgatok aktuális hangulatomtól függően (legkevésbé talán a fekete zenéket), azért csak az áll hozzám a legközelebb. Leginkább talán őket hallgatom: U2, Live, R.E.M., Morcheeba, Sting, Natalie Imbruglia, Dido, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Depeche Mode, The Cure. Mostanában főleg az új Audioslave ment. Egy kis OFF: ki jön Depeche-koncertre márciusban?
A rock-részlegre szavaztam, mert bár a durva a szélsőségeket leszámítva szinte mindent meghallgatok aktuális hangulatomtól függően (legkevésbé talán a fekete zenéket), azért csak az áll hozzám a legközelebb. Leginkább talán őket hallgatom: U2, Live, R.E.M., Morcheeba, Sting, Natalie Imbruglia, Dido, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Depeche Mode, The Cure. Mostanában főleg az új Audioslave ment. Egy kis OFF: ki jön Depeche-koncertre márciusban?
2005. szeptember 10. 20:59
Egy másik fórumon már leírtam de akkor újra
Nálam általában Blues szól:
Lightnin' Hopkins , Mississippi John Hurt , Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Big Mama Thornton, Shemekia Copeland, Muddy Waters, Albert King, B.B. King, Clarence 'Gatemouth' Brown, Duke Robillard, Blind Lemon Jefferson, Buddy Guy, Bukka White, Leadbelly, John Lee Hooker......
De nem vetem meg a jóféle rock zenét sem:
Led Zep, Deep Purple, Cream, Rolling Stones, Uriah Heep, Jethro Tull, Eric Clapton, Pink Floyd....
De aztán hallgatok mindent amit jónak találok:
Janis Joplin (az abszolút best) Nina Simone, Etta James, Koko Taylor, Dave Brubeck, Oscar Peterson, John Mayall, Bob Dylan, Stan Getz, Neil Young....
Magyar zenét valamiért ritkán hallgatok, ha ez mégis előfordul akkor általában valamelyik Hobo lemezt teszem fel.
Asszem ennyi így elsőre...
u.i.:Alapfeltétel nálam hogy a zenét emberek alkossák, játszák, nem szeretem amikor számítógépek nyomják fülembe a gyárak zajához hasonlítható zörejeket.
Nálam általában Blues szól:
Lightnin' Hopkins , Mississippi John Hurt , Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Big Mama Thornton, Shemekia Copeland, Muddy Waters, Albert King, B.B. King, Clarence 'Gatemouth' Brown, Duke Robillard, Blind Lemon Jefferson, Buddy Guy, Bukka White, Leadbelly, John Lee Hooker......
De nem vetem meg a jóféle rock zenét sem:
Led Zep, Deep Purple, Cream, Rolling Stones, Uriah Heep, Jethro Tull, Eric Clapton, Pink Floyd....
De aztán hallgatok mindent amit jónak találok:
Janis Joplin (az abszolút best) Nina Simone, Etta James, Koko Taylor, Dave Brubeck, Oscar Peterson, John Mayall, Bob Dylan, Stan Getz, Neil Young....
Magyar zenét valamiért ritkán hallgatok, ha ez mégis előfordul akkor általában valamelyik Hobo lemezt teszem fel.
Asszem ennyi így elsőre...
u.i.:Alapfeltétel nálam hogy a zenét emberek alkossák, játszák, nem szeretem amikor számítógépek nyomják fülembe a gyárak zajához hasonlítható zörejeket.
2005. október 20. 20:56
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
köszike!
vezetés közben a mobilomra vettem fel. na persze hogy kapásból mindenki akkor kezdett hívogatni és a sasszemek az út szélén meg épp cserebogarat játszottak és rajzottak rendesen
vezetés közben a mobilomra vettem fel. na persze hogy kapásból mindenki akkor kezdett hívogatni és a sasszemek az út szélén meg épp cserebogarat játszottak és rajzottak rendesen
2005. november 23. 06:24
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline |
Idézet(ml123 @ 2005, September 10. - 15:23)
OFF: ki jön Depeche-koncertre márciusban?
Lüke kérdés, Brotha... Mindenki! MINDENKI!!!... Aki számít , ott lesz... aki nem lsz ott, az is számít, csak nem fért be.
2005. november 23. 17:00
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Idézet(Marha @ 2005, November 23. - 06:24)
Lüke kérdés, Brotha... Mindenki! MINDENKI!!!... Aki számít , ott lesz... aki nem lsz ott, az is számít, csak nem fért be.
Gyors vagy, cimbora, mint az olajozott villám!
Most vetted észre ezt a hsz-t?
Na mindegy, én számítok is, meg be is férek.
2008. augusztus 05. 16:33
A teljességem igénye nélkül...õket:
GERMANY: Tobias Regner, Sarah Connor, Banaroo, Sweetbox, Oomph!, US5, POPSTARS-bandák, Scooter, Revolverheld, Lexington Bridge
FRANCE: Mylene Farmer, M. Pokora, Nolwenn Leroy, Natasha St. Pier, Superbus, K-Maro, Eve Angeli, Pascal Obispo, Melissa Mars, Helene Segara, Marc Lavoine, Diam's, Lorie, Johnny Hallyday, Sheryfa Luna, Jenifer, Emmanuel Moire
USA/UK: Hilary Duff, Justin Timberlake, Mariah Carey, 50 Cent, Simple Plan, Good Charlotte, Beyoncé, Usher, PCD, Black Eyed Peas, Aly & Aj, Leona Lewis
JAPAN: Utada Hikaru, BoA, SOUL'd OUT, Ayumi Hamasaki, EXILE, Koda Kumi, FAKE?, Crystal Kay, Namie Amuro, Ken Hirai, Yuna Ito, Bonnie Pink, RIZE, melody., M-Flo, Aya Kamiki, Anna Tsuchiya, ZEEBRA, Hayami Kishimoto, Mika Nakashima, OBLIVION DUST, Kiyokiba Shunsuke, Leah Dizon, Beni Arashiro, CHEMISTRY, Aoyama Thelma, Hitomi Shimatani, Mai Kuraki
sorry azoktól, akiket kihagytam
GERMANY: Tobias Regner, Sarah Connor, Banaroo, Sweetbox, Oomph!, US5, POPSTARS-bandák, Scooter, Revolverheld, Lexington Bridge
FRANCE: Mylene Farmer, M. Pokora, Nolwenn Leroy, Natasha St. Pier, Superbus, K-Maro, Eve Angeli, Pascal Obispo, Melissa Mars, Helene Segara, Marc Lavoine, Diam's, Lorie, Johnny Hallyday, Sheryfa Luna, Jenifer, Emmanuel Moire
USA/UK: Hilary Duff, Justin Timberlake, Mariah Carey, 50 Cent, Simple Plan, Good Charlotte, Beyoncé, Usher, PCD, Black Eyed Peas, Aly & Aj, Leona Lewis
JAPAN: Utada Hikaru, BoA, SOUL'd OUT, Ayumi Hamasaki, EXILE, Koda Kumi, FAKE?, Crystal Kay, Namie Amuro, Ken Hirai, Yuna Ito, Bonnie Pink, RIZE, melody., M-Flo, Aya Kamiki, Anna Tsuchiya, ZEEBRA, Hayami Kishimoto, Mika Nakashima, OBLIVION DUST, Kiyokiba Shunsuke, Leah Dizon, Beni Arashiro, CHEMISTRY, Aoyama Thelma, Hitomi Shimatani, Mai Kuraki
sorry azoktól, akiket kihagytam
2008. augusztus 14. 23:55
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline |
Rock-ot szeretem a legjobban (Simple Plan, Good Charlotte, Blink 182, Fall Out Boy, Red Hot Chili Peppers, Marilyn Manson, AC/DC, Iron Maiden - most ezek mennek), de meghallgatok én mindent kivéve: magyar és mulatós (ami manapság egy és ua.), ezért a mindenre szavaztam . Azért, mert amilyen elõadókat hallgatok mind másmilyen mûfajt képviselnek pl: Bob Marley, Rihanna, Gym Class Heroes, Timbaland, Justin Timberlake, Madonna, Chris Brown, Ne-Yo, David Guetta, Fedde Le Grand, Diddy, Pussycat Dolls, Kanye West, Snoop Dogg stb...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.