Hip-Hop, Jazzy, Soul, Neo Soul, Funk, Indie Rock, Folk Rock, Neo Folk, Garage Rock, Experimental, Noise, Breakcore, Acid, Glitch Electronika, Ambient, Minimal, Tech, Electro, 2step, UK Garage...
Tovább inkább nem sorolom... Nyitottvagyok sokféle zenére/irányzatra!
Milyen Zenét Hallgattok?
2008. augusztus 17. 08:15
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Én popos lány vagyok
11 éve Savage Garden istenítõ, számomra nem létezett, nem létezik, és nem is fog látezni jobb banda... Nagyon sajnálatos hogy 2001-ben feloszlottak... Ugyanakkor mindent meghallgatok ami vagy aki hozzájuk köthetõ: Darren Hayes szólóban, Anna-Maria La Spina a kedvenc énekesnõm, aztán volt egy Aneiki, õk is nagyon jók voltak...
Ezen felül szeretek még pár bandát és pár dalt, szeretem a nyolcvanas évek dalait, meg szeretek egy-két táncosabb "tuc-tuc" zenét is Amiben van valami, ami meg tud fogni, az jöhet.
11 éve Savage Garden istenítõ, számomra nem létezett, nem létezik, és nem is fog látezni jobb banda... Nagyon sajnálatos hogy 2001-ben feloszlottak... Ugyanakkor mindent meghallgatok ami vagy aki hozzájuk köthetõ: Darren Hayes szólóban, Anna-Maria La Spina a kedvenc énekesnõm, aztán volt egy Aneiki, õk is nagyon jók voltak...
Ezen felül szeretek még pár bandát és pár dalt, szeretem a nyolcvanas évek dalait, meg szeretek egy-két táncosabb "tuc-tuc" zenét is Amiben van valami, ami meg tud fogni, az jöhet.
2008. augusztus 19. 18:32
Én Britney-t hallgatok, õ a kedvencem, régebbi és új számai is, továbbá rappet, hip-hopot és raggae-t hallgatok!
2008. október 22. 10:40
Fõleg latin pop, de mindent, ami jó (beleértve a komolyzenét, népzenét is), és kizárólag nem angol nyelvût (és magyart sem).
2010. június 12. 10:08
Kizárólag hip-hop,r&b,funky,house,világzene,talán pop egyáltalán nem:metal,rock,magyar....
2010. június 12. 10:16
Csak Hip-Hop, RnB meg pop, de néha teszek kivételt magyart egyeltalán nem hallgatok
2010. június 12. 15:25
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Metál (azon belül elég sok félét), rock (abból is elég soik féle), punk. elsősorban ezeket. amikbe nem riffelgetnek gitárral az nem is zene. diszkós tuctuc szarokat nem hallgatok, az nem zene.
2010. június 12. 15:32
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
minden jöhet nekem, főleg az angol zene, ott pop, RnB, Rapp, DnB, techno... de a pop-ból se minden!
2010. június 12. 19:52
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline |
Én is igencsak mindenevő vagyok, Lolától a Slipknot-ig minden van a gépemen. Úgy vagyok vele, hogy stílustól függetlenül lehet jó egy szám vagy rossz. Pl. nem igazán szeretem a rock-ot, de nagyon sok jó rock szám van.
De, hogy konkretizáljam kicsit nagyon szeretem a klasszikus zenéket a 30-as évektől úgy a 80-as évekig. Kedvenc Frank Sinatra. Ifjabb koromban pedig csak elektronikus zenét hallgattam, de kinőttem a dologból...
Szeretem még az orosz nyelvet ebből adódóan, nagyon sok orosz zene is van a gépemen. Abból szintén minden stílus jöhet.
De, hogy konkretizáljam kicsit nagyon szeretem a klasszikus zenéket a 30-as évektől úgy a 80-as évekig. Kedvenc Frank Sinatra. Ifjabb koromban pedig csak elektronikus zenét hallgattam, de kinőttem a dologból...
Szeretem még az orosz nyelvet ebből adódóan, nagyon sok orosz zene is van a gépemen. Abból szintén minden stílus jöhet.
2010. június 12. 20:01
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline |
EmInEm WhItE aMeRiKa
2010. június 12. 20:18
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline |
Most énis írhatnám hogy mindent meghallgatok. De nem teszem mert nem így van...
Igazából nagy finn-fanatikus vagyok, imádom folkmetált, melodic death metal-t és egyéb nyalánkságokat .
De emellett szeretem még az igénytelen punk zenét ( ), az altert, heavy metalt. A felsorolásból nem hagyható ki a DnB és a house sem.
Viszont a rap-et ki nem állhatom.
Igazából nagy finn-fanatikus vagyok, imádom folkmetált, melodic death metal-t és egyéb nyalánkságokat .
De emellett szeretem még az igénytelen punk zenét ( ), az altert, heavy metalt. A felsorolásból nem hagyható ki a DnB és a house sem.
Viszont a rap-et ki nem állhatom.
2010. június 13. 12:53
Japán Pop/RnB, mert mind a 2 műfajt EZERSZER jobban csinálják, mint a ránkerőltetett amcsi társaikat.
Namie Amuro, Koda Kumi vagy épp m-flo, hogy csak a befutottakat említsem. Itthoni környezetben az animések ismerhetik viszont Gackt-ot vagy Ayumi Hamasaki-t is..
Namie Amuro, Koda Kumi vagy épp m-flo, hogy csak a befutottakat említsem. Itthoni környezetben az animések ismerhetik viszont Gackt-ot vagy Ayumi Hamasaki-t is..
2010. június 13. 13:17
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Legfőkébb rock, indie , alternatív és pop zenéket hallgatok.
Ami nem igazán jö be (tudom, hogy a topik nem erről szól, de gondoltam ezt is leírom ide): techno, disco, elektronikus, trance.
Ami nem igazán jö be (tudom, hogy a topik nem erről szól, de gondoltam ezt is leírom ide): techno, disco, elektronikus, trance.
2010. június 17. 08:18
Igazából szinte minden stílust. Pop,hip-hop,rock,japán zene,stb.Minden jöhet ha jó
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.