Új videoklippel rukkolt elő a Jonas Brothers, feleségeik is szerepelnek benne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier! Jonas Brothers: What A Man Gotta Do
2020. január 17. 14:24
ForYouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 274657 offline |
Hát nem valami érdekfeszítő lett a klip. A szám se valami fülbemászó.
Én annyira nem értem ezt a “nagy visszatérést.”
Olyan erőltetett. Mint egyedüli előadók “kiégtek” és úgy gondolták majd így vissza robbanak a köztudatban....dee szerintem elég gyengén teljesítenek.
Ui.: Nick nagyon toppon van <3
Én annyira nem értem ezt a “nagy visszatérést.”
Olyan erőltetett. Mint egyedüli előadók “kiégtek” és úgy gondolták majd így vissza robbanak a köztudatban....dee szerintem elég gyengén teljesítenek.
Ui.: Nick nagyon toppon van <3
2020. január 17. 18:04
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
A dal nagyon fülbemászó, imádtam első hallásra.
A klip pedig jópofa, jó újra hasonlóan vicces klipet a feleségeikkel látni a Sucker után. Annyira hihetetlen amúgy, hogy gyermekkorom tinibálványai már mind házasok.
A klip pedig jópofa, jó újra hasonlóan vicces klipet a feleségeikkel látni a Sucker után. Annyira hihetetlen amúgy, hogy gyermekkorom tinibálványai már mind házasok.
2020. január 17. 19:09
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Szerintem is nagyon klassz kis klip és zene lett.
Nem gondolom erőltetettnek a visszatérésüket. Egyszerűen inkább annyi, hogy már kipróbálták külön is. Így viszont egyidőben tudják le a nagy családi találkát és a munkát is. Nekem úgy tűnik, hogy valóban élvezik újra együtt a munkát.
Nem gondolom erőltetettnek a visszatérésüket. Egyszerűen inkább annyi, hogy már kipróbálták külön is. Így viszont egyidőben tudják le a nagy családi találkát és a munkát is. Nekem úgy tűnik, hogy valóban élvezik újra együtt a munkát.
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.