Radcliffe újra szerelmes. Az ifjú színész nem akárkivel került közeli viszonyba: a Harry Potter másik szereplõje, Emma Watson rabolta el a szívét.
Daniel Radcliffe nemrég szakított nála idõsebb kedvesével, Laura O'Toole-lal, ám ha hinni lehet a pletykáknak, máris vigaszra lelt. A Harry Potter szerepében világsztárrá vált tizennyolc éves fiút Valentin-napon látták a kis varázslóról szóló filmek másik fõszereplõjével, Emma Watsonnal. A két fiatal a londoni Imperial Arms nevû klub kerthelyiségében mulatott, a szemtanúk szerint pedig sokkal több van köztük barátságnál.
A Hermione Grangert alakító színésznõ egész este Daniel nyakában lógott.
- Ölelkeztek, és látszott, hogy teljesen egymásba vannak feledkezve - mesélte egy szemtanú. - Fogták egymás kezét, és nevetgéltek, nagyon boldognak tûntek! A két ifjú színész késõbb együtt távozott az étterembõl, és Radcliffe közeli lakása felé vették az irányt, oda azonban már egy rajongó sem követte õket. Watson a közelmúltban még a vad rocker JOhnny Borrell barátnõje volt.
Emma Wattson elcsavarta Daniel Radcliffe fejét
2008. február 22. 19:24
|
|
lucianaslytherinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 384 Csatolások: 1056 Azonosító: 22491 offline
|
Neeeeeeee, könyörgök nee!
Add Istenem, hogy ez csak vmi pletyka legyen.
2008. február 22. 21:26
|
|
lucianaslytherinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 384 Csatolások: 1056 Azonosító: 22491 offline
|
Idézet(susurrus @ 2008. February 22. - 21:17)
Ilyesmit mintha már korábban is olvasni lehetett volna, vagy csak nekem rémlik? 
Mindig a frászt hozzák az emberre
2008. február 23. 16:05
|
|
kitt01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.10. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 37 Azonosító: 5209 offline
|
Idézet(Mia @ 2008. February 23. - 10:17)
Reméljük, hogy nem igaz. Ami azt illeti, nem nagyon tudom elképzelni Emmát Dannel és NEM IS AKAROM...

Danielt én sem tudom elképzelni Emmát annál inkább!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: