A Riverdale sztárjai, Palvin Barbi és Dylan Sprouse is ott ragyogott a hírességek között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Óriás összefoglaló: Vanity Fair Oscar party
2020. február 11. 00:02
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
Nekem személy szerint Rumer Willis, Palvin Barbi, Rosie HW, Adriana Lima, Gal Gadot, Halston Sage, Lana Condor, Shay Mitchell (mint mindig), Vanessa Hudgens, Candice Swanepoel és Jasmine Tookes ruhái tetszettek a legjobban, egytől egyig ragyogóan festettek.
Viszont szerintem páran túlzásba vitték és az ízléstelenség határát súrolták, például meglepődtem Lili és Cami ruháján, szerintem borzalmasak, pedig nekik általában tetszik a megjelenésük.
Ratajkowski...pff undorító.
Viszont szerintem páran túlzásba vitték és az ízléstelenség határát súrolták, például meglepődtem Lili és Cami ruháján, szerintem borzalmasak, pedig nekik általában tetszik a megjelenésük.
Ratajkowski...pff undorító.
2020. február 11. 08:05
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Vannak nagyon szép ruhák, de az őket viselők között is vannak kiemelkedően szépek Na persze, Ratajkowsky esetében a kevesebb megint csak kevesebb, és nem több... annyira közönséges, hogy mindig ki kell látsszon az egész hasa/egyéb része...
2020. február 15. 20:50
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline |
Emily Ratajkowskit egyszer már valaki igazán felöltöztethetné
A legtöbb ruha nem tetszett, de votl 1-2 szép.
A legtöbb ruha nem tetszett, de votl 1-2 szép.
2020. február 16. 10:49
Billie Eilish stílusa már egyszerűen nevetséges. Még a gálára sem volt hajlandó normálisan felöltözni, mert már megjátsza ezt az egész stílust. Cynthia ruhája egyszerűen borzalmas.
Gal Gadot csak úgy ragyog abban a ruhában, öröm nézni, akárcsak Palvin Barbi stílusát. Jó lehet egy ilyen partin részt venni, bár valószínűleg nem sokáig bírnám, mert nem vagyok egy nagy buliarc...
Gal Gadot csak úgy ragyog abban a ruhában, öröm nézni, akárcsak Palvin Barbi stílusát. Jó lehet egy ilyen partin részt venni, bár valószínűleg nem sokáig bírnám, mert nem vagyok egy nagy buliarc...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.