A hercegné tollából: esszét írt Meghan Markle a vetéléséről. A gyógyulás útjára tértek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A hercegné tollából: esszét írt Meghan Markle a vetéléséről
2020. november 25. 19:58
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Én annyira csodálom ezt a nőt.
2020. november 25. 22:33
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154194 Azonosító: 270554 offline |
Nem kifejezetten kedvelem Meghan-t, de nagyon elgondolkodtató az írása, azon túl, hogy majdhogynem irodalmi igényességű. A fordítás is nagyon szép, igényes: remekül átadja a Meghan gondolatai mögött lévő érzéseket, ismételten nagyon köszi! (Nagyon tetszik, hogy egyre több a fordítás az oldalon: nagyon emeli a színvonalat, ráadásul jobban megismerhetjük a sztárok személyes gondolatait, és személyes haszon ugyan, de nekem a látóköröm is szélesedik tőle.)
A vesztesége miatt pedig őszinte részvétem: habár én csak a közelállók szemszögéből, de tudom, milyen fájdalom a vetélés, és a környezetét is mennyire megviseli, nemhogy az anyát magát...sok erőt kívánok nekik!
A vesztesége miatt pedig őszinte részvétem: habár én csak a közelállók szemszögéből, de tudom, milyen fájdalom a vetélés, és a környezetét is mennyire megviseli, nemhogy az anyát magát...sok erőt kívánok nekik!
2020. november 26. 09:39
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Júliusban vetélt el vagyis már akkor is terhes lehetett amikor egy új adag gyűlölet hullámot kaptak amiért kilépnek a családi bizniszből plussz jött még a költözés és az állandó készenlét hogy mikor miért kell megvédeniük magukat. Nem tudok nem rá gondolni hogy mindez nem történik meg ha a drága királyi család legalább csak egyszer kiáll mellettük és nem fordít hátat nekik akkor talán nem lépnek le és ez nem történik meg
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.