Starity

Harlow profilja

Harlow red red red red  
  • Csatlakozott
  • 2018. augusztus 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • eternal sunshine
  • Kedvenc sztárjaim
  • Cha Eun Woo Jeon Jeong Guk Ten Chittaphon Ahn Hye Jin Park Min Hyuk Kim Ye Rim Kim Hyo Yeon Jeon So Mi Bang Chan Hwang Hyun Jin Kim Jennie Lalisa Manoban

"play that ping pong"

Harlow
Utoljára aktív: Ma, 06:35Státusz módosítva: 2021.09.14. 20:08

Bemutatkozás


 

"Az őrületbe kerget minden apró dolog:
a túlérzékeny emberek, a semmitmondó dalok,
a bohóc elnökök és minden atomvillanás,
úgyhogy építettem egy űrhajót, amibe nem fér be senki más."

- felső tízezer -
__________________________________________________________________
  

      - - - - ———:꒰ harlow꒱: 

lány ; 20 ; bika ; infp-t ; psychologist to be ; maximalista ; hobbifotós ; aszociális/introvertált ; szarkasztikus ; fantasy rajongó ; kávé-tea függő ; bookaholic ; hunglish ; k-pop rajongó ; kdrama ; történelem & irodalom ; idegen nyelvek ; szobanövények ; komolyzene ; ősz ; minimalizmus.

   :꒰ bevezetés꒱:——— - - - -        

Szerbusz, üdvözöllek a profilomon! Fentebb olvashattál egy néhány soros összefoglalót szerény személyemről - azt hiszem, abban benne van azon információk nagyobbik része, amit rólam így látatlanban tudnod érdemes, vagy esetleg érdekes lehet. Nyilván még így is egy rendkívül felsznínes bemutatkozás, azonban ennél többet kérlek, ne várj.

      - - - - ———:꒰ az oldalról꒱: 

Az oldalnak már egész régóta, megközelítőleg négy/öt éve vagyok tagja, aktív résztvevő azonban csak a karantén kezdetekor lettem - eredetileg azért kezdtem bele, hogy elüssem valamivel az időt, aztán a témaindítás, valamint az adatlapszerkesztés szép lassan egy kisebb hobbimmá nőtte ki magát. Közösség szempontjából inkább passzív megfigyelő vagyok - már ha van még itt a klasszikus értelemben vett közösség; emellett mostanában a cikkek alatti kommentelésről is leszoktam. Korábban hajlamos voltam fórumos vitákba belemenni, és hosszan hangot adni a véleményemnek, azonban mostanában inkább ezt is kerülöm. Ennek oka leginkább az az érzés, hogy mennyire nem tudok semmit azokról a dolgokról, illetve emberekről, amikkel vagy akikkel kapcsolatban vitába bocsájtkoznék olyan emberekkel, akikről szintén nem tudok semmit. Így a véleményemet, ha van, mostanság inkább magamnak tartogatom, és igyekszem kerülni a vitát. Ugyanígy igyekszem a konfliktusokból is kimaradni, vagy ignorálni őket, ezzel magamat is próbálom kímélni a felesleges és értelmetlen idegeskedéstől.

 :꒰ témák & adatlapok꒱:——— - - - -        

Amint az a fórumon is, valamint az adatlapomra tévedve is látható, meglehetősen sok elindított és frissen tartott témával rendelkezem, valamint a profilomon a "Sztáradatlapok" fül mögött látszik, hogy sok adatlap büszke szerkesztője is vagyok. Az általam kezelt témákat mindig személyes érdeklődés alapján indítom el, szóljon ez az érdeklődés az előadónak/művésznek, vagy a képek minőségének, témájának, esztétikumának. Hasonló megfontolásból szerkesztem a nálam lévő lapokat is: mindannyian egytől egyig szívemnek kisebb-nagyobb mértékben kedves művészek.
Az adatlapokkal kapcsolatban nagyon fontos kiemelnem, hogy fokozatosan haladva, minden egyes nálam lévő lapnak én írom a teljes életrajzát, a saját stílusomban és szóhasználatommal. Ez óriási mennyiségű időt és energiát igényel, éppen ezért időnként "kiégek" benne, lassan haladok. Ennek ellenére igyekszem tartani a határidőket, és nem "ülni" olyan lapokon, akiket már csak azért birtokolok, hogy nálam legyenek. Tehát ha valamelyik lapommal kapcsolatban kérdésed lenne, vagy esetleg szívesen átvennéd tőlem a stafétát, keress meg bátran privát üzenetben - még az is lehet, hogy nyitott leszek egy cserére, vagy teljes mértékben lemondanék a lapról a javadra. Az egyetlen kérésem az lenne, hogy bármi észrevételed/kérdésed van, kérlek, engem keress meg először, és ne a hátam mögött próbáld megszerezni, amit szeretnél. Mindemellett nem árt szem előtt tartani, hogy azok a sztárok, akik megtalálhatók a kedvenceim között, valószínűleg nem képezik alku tárgyát - róluk nem tervezek lemondani, ha azonban ez valamilyen okból változna, azt a megfelelő topikban fogom jelezni. Így őket kérlek, ne próbáld elkérni, mert félő, hogy kiábrándító válasszal tudnék csak szolgálni. :/

      - - - - ———:꒰ néhány bónusz információ꒱: 

Habár az oldal közösségének kevésbé vagyok tagja, mostanában mégis igyekszem kicsit nagyobb nyitottságot tanúsítani. Sokáig egyáltalán nem lehetett engem barátnak jelölni, pusztán azért, mert nem szeretnék gyűjtögetni (akik a barátaim között vannak, azokkal mind váltottam már minimum fejenként öt levelet), ezt azonban most megváltoztattam - ennek legfőbb oka, hogy nem szeretném magam teljesen elbarikádozni a fórum számomra szimpatikus tagjaitól. Így tehát ha úgy gondolod, van bennünk valami közös, vagy csak szimplán szimpatikusnak tűnök, be tudsz jelölni, de kérlek, írj mellé néhány sort, máskülönben nem fogom elfogadni. A gratulációkat - ha megírod - mindig viszonzom, azonban nem mindig írom meg külön. Bármi egyéb kérdésed, észrevételed, vagy kritikád van, a postaládám majdnem mindenki előtt nyitva áll, keress meg bátran, nem harapok! 

 :꒰ könnyes búcsú꒱:——— - - - -        

Nem hiszem, hogy sokan vannak, akik mindezt a sok szöveget végigolvasták (elragadott a mondanivalóm, na). Ha te mégis eljutottál idáig, azt nagyon megköszönöm - minden bizonnyal egy igazi hős vagy! Habár a legtöbb esetben a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el, én meghagyom neked ennek jogát - így akármi mondanivalód van számomra, ne habozz írni. Köszönöm a kitartó figyelmedet, legyen további szép napod!


‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

Készült a profilhoz tartozó személy unalmának elűzése céljából ; 2021.08.27., egy esős péntek éjjel.

Barátok

BarbieFan
BarbieFan

asshole™

Gureka10
Gureka10

gashina

LYDIA.LoVe.
LYDIA.LoVe.

visszatérő vendég

yonghee.
yonghee.

choi beomgyu