Sokan csodálják az 51 éves J.Lo szépségét, aminek titka nem a szépészeti beavatkozások eredménye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez: „Soha nem botoxoltattam!”
2020. december 04. 10:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. december 04. 19:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mindegyik ezt mondja.
2020. december 05. 17:38
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Ennél csak az szórakoztatóbb, mikor fél centrire kilóg a porc a Jackson-orrukból, az álluk lekopik, a mellük a kétszeresére dagad, a szemhéjuk meg felfelé emelkedik az évekkel, és lenyilatkozzák, hogy sose feküdnének kés alá.
2021. január 05. 09:45
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szerintem ezt senki se hiszi el, mindenki csináljon amit akar magával ha megtehetném én is csinálnám, de azt ne akarja elhitetni hogy természetesen néz ki úgy ahogy. Fiatalabbnak néz ki most mint 20 éve
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: