„Nincs azzal baj, ha valaki meleg, de én nem vagyok az és örülnék, ha ezt elfogadnák az emberek.”
A teljes cikkhez kattints ide!
Shawn Mendes kikéri magának, hogy még mindig melegnek gondolják
2020. december 15. 22:49
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Hát én még sohasem hallottam olyan pletykát hogy ő meleg lenne. Xdd
2020. december 16. 00:18
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Egyszer Wentwoeth Miller azt mondta, hogy anno a Szökés alatt, hogy ne derüljön ki mássága állandóan hírbe hozták szinésznőkkel,hogy el terelődjön róla a gyanú. Valamiért én nála is ezt érzem, hogy ez egy kamu kapcsolat. Persze csak egy megérzés.
2020. december 16. 01:13
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
tyrus94: Ez már tényleg hab a tortán, hogy ezután a cikk után is még melegnek gondolod. Aki követte Shawn munkásságát és nézett vele interjúkat, annak már évekkel ezelőtt leesett, hogy szereti Camilát, amit az utóbbi másfél évben bizonyítottak együtt is. Ez ugyanolyan abszurd felvetés, mintha a sok Camren shipper megérkezne és Camiláról is azt feltételezné, hogy leszbikus és csak pr fogás az egész. Kérdem én, szerinted képesek lennének másfél éven keresztül megjátszani a kapcsolatot úgy, hogy a karantént is együtt töltötték??
2020. december 17. 10:30
Attila23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 272321 offline |
Őszintén szólva mennyi ilyen eset volt régen? én nem vagyok meleg, nem 1 barátnőjük volt, stb.. aztán mégis azok voltak. Azért mert együtt vannak régóta, az nem jelent semmit, ezzel nem azt mondom, hogy ez így is van, de kitudja. Shawn karrierjénk biztos nem tenne az jót ha közölné, hogy az, mivel lássuk be, a rajongói 90%-a tizenéves kislányokból áll. Érdekes, hogy ez a srác mindig csak erről tud nyilatkozni. De tényleg.. minden évben jön egy ilyen cikk, hogy ő aztán nem meleg, már van barátnője is.. kikéri magának ezt. Őszintén.. aki tényleg nem meleg, és vannak róla ilyen pletykák, az mennyit foglalkozik ezzel? SEMMIT! Biztos rengetek más pletyka van még róla, és azokkal sose foglalkozik, csak mindig ezzel. Shawn gyanús mert annyira próbálja sulykolni az emberekbe, hogy nem az, mert valószínűleg az. És tényleg, nem kell jönni azzal, hogy de már mióta járnak meg ilyenek, mert láttunk már ilyet, és az is csak megjátszás volt. Így a végére azért annyit tennék hozzá, hogy kitudja, de Shawn elég sokat foglalkozik ezzel a témával.
2020. december 17. 18:50
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Szerintem meg akár meleg, akár nem nem érdemli meg, hogy mindenki a nemi identitásán, és a szexuális hovatartozásán csámcsogjon. Ha meleg is, ha heteró is, ha történt már ilyen sztárokkal, ha nem akkor is az ő dolga lesz mit csinál, mit érez.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.