Ariana Grande álmokat váltott valóra karácsonykor, a szeretet ünnnepén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande megható dolgot tett idén karácsonykor
2020. december 26. 11:17
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Húha ...ez aztán sokat segít a beteg gyerekeken: félig pucér plakát önmagáról, ahol tökéletes minden rajta... bámulják csak a szegény beteg gyerekek, mert attól majd jobban fogjak érezni magukat.. míg a másik csinos és híres .. o meg fekszik karácsonykor az ágyban
2020. december 26. 11:19
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Ez az egész az önmaga promovalasara van felhasználva ... az új albumát akarja népszerűsíteni, total leszar minden beteget ... az ajándék választása is arra vall, semmi hasznos , semmi értékes , csak az o reklám holmija
2020. december 26. 13:53
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
ComMD, te hogy lehetsz ennyire besavanyodott, rosszindulatú kis gonosz törpe amúgy?:DDDDD Majd azt a gyerekek eldöntik, kell-e nekik meg örülnek-e ennek az ajándéknak. Nem védeni akarom Arianat, nem vagyok különösebben nagy rajongója, de három éve folyamatosan jótékonykodik ennek a kórháznak :DDD Jézusom, de szomorú életed lehet :DDDDDDDD
2020. december 26. 14:08
ComMD |
Hat te vagy a naiv ha nm látsz át az ilyen embereken, nap mint nap látom a gyerekeket a kórházban és 7 év alatt csak rájöttem minek örülnek. Van aki Tenlyeg szomorú és beteg és csak az látja ezt. Valószínűleg te egészséges vagy, jó neked
2020. december 26. 17:54
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Én ha beteg lennék és kórháuban lennék, örülnék az ilyen ajándéknak is és nem lennék irigy a másikra, mert az egészséges és gyönyű. De persze ez én vagyok, de én örülnék. Nyilván nem gyógyulnék meg tőle, de a legapróbb öröm is nagy öröm a nehéz időkben. SZERINTEM.
2020. december 26. 18:50
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
Egy szóval nem mondtam, hogy naiv vagy, azt mondtam, hogy besavanyodott vagy. Két külön dolog. De ezek szerint egy cseppnyi jóindulat sem szorult beléd, ha "nap mint nap" látod a beteg gyerekeket, mert nekem is volt dolgom velük, és a legapróbb szépnek is örülnek Sajnálom, őszintén, ha neked ebből az jött le, hogy Ariana csak magát promotálja, biztos sosem kaptál/adtál semmit önzetlenül, ha neked ez a véleményed. Borzasztóan szomorú életed lehet.
2020. december 26. 23:40
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Idézet
Az énekesnő ajándékutalványt, játékokat és dedikált levelet küldött szét Los Angelesben és Manchesterben.
Idézet
Grande az egészségügyi dolgozókról sem feledkezett meg: pizzát rendelt mindenkinek.
Nem csak a képeket kell megnézni egy cikkben, ahhoz hogy utálkozó kommenteket írj:) Csak azért mert egy rajongónak merchet (is) küldött nem feltétlenül önző és jelenti azt hogy leszarná a dolgot.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. december 28. 19:28
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Úgy sajnálom szegényeket, akik bármikor is ebbe a helyzetbe kényszerülnek, de ilyenkor duplán fájó lehet. Rendes dolog volt Aritól, hogy törődik velük. Mindig jó ilyenekről hallani.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.