A hír azután jött, hogy Britney pasija kritizálta őt és p@csnek nevezte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Három hét szobafogságra ítélte a 39 éves Britney Spears-t apja
2021. február 10. 11:13
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Szerencsétlen lányt teljesen tönkretették, köze nincs már a régi önmagához, ha összehasonlítjuk az insta videóit a korábbi interjúival, olyan mintha két teljesen más embert látnánk, teljesen más lett a viselkedése, zavarodott, infantilis, olyan, minthha azt sem tudná melyik bolygón van, látszik, hogy mentális problémái vannak. Az apja vaskalapos felfogása szerintem csak tovább ront a helyzeten, az anyjának is fontosabb volt a lánya hírneve, mint a lelki egészsége és őszintén szólva azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a barátja, aki egy jóképű, fiatal, gazdag testépítő és minden ujjára kaphatna fiatal, csinos barátnőt, szerelemből van együtt a nála 20 évvel idősebb, felügyelet alatt álló, mentálisan beteg kétgyerekes nővel, akin sajnos külsejét tekintve is meglátszik, hogy megviselte az élet. Britneyt szerintem nagyon rossz emberek veszik körül és sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy valaha is rendbe fog jőnni, nagyon sajnálom őt.
1 felhasználónak tetszik:
yonghee.
2021. február 10. 13:10
|
|
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline
|
#FreeBritney
2021. február 10. 19:14
Szerintem Britney további élete csupa szenvedésből fog állni. Sajnos nagyon beteg, emiatt roppantmód el vagyok keseredve. 17 évesen Istennőként tekintettem rá. Változnak az idők. De még mindig tetszik!
Remélem még lesz jobban is ennél, legalábbis én reménykedek az állapota jobbá válásában!
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.