Lady Gaga áttörő és határokat ledöntő dala és LMBTQ-himnusza, a Born This Way, jubilál.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 éves a Born This Way
2021. február 12. 17:58
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 1953 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Habár nem vagyok fanja, de imádom ezt a számot! Vigyetek vissza 2011-be!
2021. február 14. 13:15
![]() |
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 560 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 ![]() |
Szerintem meg pont a korábbi sikereit alulmúlva, ezzel a dallal kezdte meg a mélyrepülést, ami azóta is tart...
2021. február 23. 23:35
![]() |
anonime15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 ![]() |
Szerintem meg amúgy most tart a karrierjének csúcspontján. Amikor ezt írta akkor szerintem sokszor kellett kényszeredetten kirívóan, meghökkentően viselkednie, csakhogy észrevegyék. Miután megcsinálta a Csillag születiket, akkor is imádják, ha magát adja. Őszintén én imádtam a dalait, de mint ember/példakép csak azután kezdtem rá figyelni, amikor "lenyugodott". Nem gondolom, hogy mindenkinek egyfélének kéne lenni, csak neki valahogy jobban áll, ha naturálisan önmaga...
2021. február 23. 23:38
![]() |
anonime15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 ![]() |
Amúgy fura, hogy anno ha valaki mondta, hogy úgy nézel ki, mint Lady Gaga, az nem volt épp kedves jelző. Azt jelentette, hogy furán nézel ki, jobb esetben különösen. Hihetetlen mennyit változott azóta, és bár ezt a számot szó szerint imádom, én nem mennék vissza az időben, mert nagyon szeretem a beszédeit, üzeneteit amiket közvetít

Kapcsolódó sztárok

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Shailene Woodley először nyilatkozott szerelméről: igazolta, hogy menyasszony lett
Hivatalos lett a hír.

Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
Cuki fotóval ünnepli házasságát Justin Bieber és Hailey Bieber
A pár 2018-ban kelt egybe.

Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
Jennifer Aniston fura szokásán megdöbbent az internet
A Jóbarátokban folyton ezt csinálja.

Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Regé-Jean Page megmutatta fantasztikus énekhangját az SNL műsorában
Ő volt a műsor sztárfellépője.

Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
Újabb, eddig nem látott terhesfotókat posztolt Gigi Hadid
A modell ismét nosztalgiázott.

Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja
Elárulta hogyan kapcsolódik a karakterhez.

KJ Apa börtönben érzi magát a Riverdale miatt
KJ Apa börtönben érzi magát a Riverdale miatt
A forgatás nehézségeiről mesélt.