Érdekes megközelítéssel áll a testelfogadáshoz Lizzo: most éppen fenekét mutogatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kicsit ízléstelen! Ismét kirakatba rakta a fenekét Lizzo
2021. február 26. 11:11
Selenator1111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 287253 offline |
Szerintem nagyon példaértékű, ahogy büszke a testére, és komolyan csodálom a bátorságát, bárcsak fele olyan önbizalmam lehetne mint neki. De azért a seggét szerintem nem kéne kirakni. Nem tudnám ennél szebben leirni. Nem értem miért rakja ki egy nő a teste azon részeit, amit nem kéne mindenkinek látnia, aki éppen a profiljára téved, de ez a 21. század, és ha ettől jobb kedve lesz, hát legyen, az ő élete.
2021. február 26. 11:25
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline |
A második kép nyilvánvalóan motiváló. Ha egy vékony lány rakná ki, akkor senkinek semmi baja nem lenne vele. Az első kép ízléstelenségének viszont semmi köze a testalkatához, ha egy csontvékony modell rakná ki se lenne kevésbé ízléstelen. Ha ennyire szeretné mutogatni magát, azt megteheti onlyfansen vagy más hasonló platformon. Az instagram nincs köztük.
2021. február 26. 11:55
nelli1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 174166 offline |
Az, hogy ő elfogadja magát tök jó, de mennyire motiváló lenne, ha egészséges súlyra fogyna, nem? Mert ez olyan, hogy szép és jó, ha neki tetszik, de ha elviszi egy szívbetegség negyven évesen, meg a többi nőt is, akit ő motivált, akkor annyira már nem bátor. Eugenia Cooney-t szidni teljesen átlagos dolog, holott ő is ugyanúgy testképzavarral küzd, csak inverzben. És amit ő csinál, az is hasonlóan veszélyes. Nekem mindegy, hogy valaki vékony vagy nem, utálok seggeket nézni az instámon.
2021. február 26. 13:44
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
hat nagyon gaz h a bodypositivity ide jutott... Lizzo szegyellhetnè magat, mert ez mar nem egy olyas valami amit promotalni kene. attol mert lusta vagy edzeni vagy egeszsegesen taplalkozni, nem kene hogy kovetendo pelda legyel. egy korabbi Lizzo cikknek is leirtam a velemenyem es ez azota sem valtozott, ez tarsadalmilag karos es nem dicsoitendo and no one can change my mind.
1 felhasználónak tetszik:
Azillion
2021. február 26. 14:00
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Szerintem aki tényleg, igazából elfogadja és szereti a testét, az nem rakja ki lépten-nyomon magát akár Instára vagy bármiféle közösségi platformra, ezzel valamiféle visszacsatolásra vágyva, mégha tudat alatt is. Aki szereti a testét, és "rossz napja van", mint ahogy Lizzo is írta, szerintem nem éppen azzal vigasztalja meg magát, hogy felrak egy képet a fenekéről. Nekem ez a Lizzo féle body postivity nagyon sántít. Aztán ki tudja, nem ismerem őt.
2021. február 26. 16:17
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Én eskü bírtam mindaddig amíg fel nem kerestem instán. Szerintem ízléstelen és egyáltalán nem azért mert túlsúlyos. Remélem hamarosan megtanulja magát kellően értékelni, mert amit csinál az csak arról árulkodik mennyire önbizalomhiányos, valamint nem tiszteli önmagát.
2021. február 27. 07:59
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline |
Idézet (nelli1d @ 2021.02.26. 11:55)
Az, hogy ő elfogadja magát tök jó, de mennyire motiváló lenne, ha egészséges súlyra fogyna, nem? Mert ez olyan, hogy szép és jó, ha neki tetszik, de ha elviszi egy szívbetegség negyven évesen, meg a többi nőt is, akit ő motivált, akkor annyira már nem bátor.
2021. február 27. 09:18
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline |
Arról volt szó, hogy az instagram fellép az evészavarokat népszerűsítű tartalmak ellen. Nos, a morbid elhízáshoz vezető túlevés is az, lehet intézkedni.
2021. február 28. 11:06
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 online |
Azon túl, hogy nyilvánvalóan egészségtelen életmódot folytat, kicsit fura, hogy ha rossz napja van, azzal próbál korrigálni, hogy kiteszi a hátsó fertályát az internetre. Kb. az a kategória, amikor valaki anorexiában szenved, csak ő a másik véglet, de semmiképp sem jó, és mindkét esetben változtatni kell, mert mindkettőnek halálos végkimenetele lehet.
2021. március 01. 10:03
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Mi lenne, ha nem aluliskolázott hollywoodi színésznőkre meg énekesekre hallgatna az emberek többsége, amikor az egészségéről van szó, hanem szakképzett orvosokhoz fordulna?
Az, hogy Lizzo olyan dolgokat tesz ki rendszeresen az instájára (amit ezen az oldalon kívül még sosem láttam, mégis rendszeresen szembejönnek velem a posztok, hogy miket tett éppen ki), az egyszerűen ízléstelen. De az, hogy úgy állítja be a túlsúlyát - mert lássuk be, ez a szint már az -, mintha ez tök természetes lenne és mindegy egészségügyi szempontból, hogy alultáplált, normál testalkatú vagy túlsúlyos vagy, az már kezd felhábrítóvá és veszélyessé válni. A túlzott súlyfelesleg szív- és még számos egyéb szervi betegséghez vezethet, nem beszélve az izmok és a csontok teherbíró képességének a feszegetéséről, tehát kérdés: nem jobb egészségesen élni és nem propagálni, hogy ha este 11-kor három zacskó chipset akarsz bezabálni, az milyen jó, mert így lehetsz csak mentálisan egészséges? Szerintem ez pontosan olyan káros, mint füvön élni csak azért, hogy tízévesekre méretezett ruhákba beleférj.
Az, hogy Lizzo olyan dolgokat tesz ki rendszeresen az instájára (amit ezen az oldalon kívül még sosem láttam, mégis rendszeresen szembejönnek velem a posztok, hogy miket tett éppen ki), az egyszerűen ízléstelen. De az, hogy úgy állítja be a túlsúlyát - mert lássuk be, ez a szint már az -, mintha ez tök természetes lenne és mindegy egészségügyi szempontból, hogy alultáplált, normál testalkatú vagy túlsúlyos vagy, az már kezd felhábrítóvá és veszélyessé válni. A túlzott súlyfelesleg szív- és még számos egyéb szervi betegséghez vezethet, nem beszélve az izmok és a csontok teherbíró képességének a feszegetéséről, tehát kérdés: nem jobb egészségesen élni és nem propagálni, hogy ha este 11-kor három zacskó chipset akarsz bezabálni, az milyen jó, mert így lehetsz csak mentálisan egészséges? Szerintem ez pontosan olyan káros, mint füvön élni csak azért, hogy tízévesekre méretezett ruhákba beleférj.
2 felhasználónak tetszik:
cdamnverss,
LeerdammerGirl
2021. március 05. 09:31
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline |
Senki nem promózza a túlsúlyosságot. Lizzo és a többi bodypositivity influencer azt szeretné elérni, hogy mindenki fogadja el a saját testét ahogy van és csak azért, mert nem felel meg a média elvárásainak ne érezze azt, hogy nem szép és szerethető. Ha az ember szeretne változtatni a testén, akkor tegyen kedve szerint, csak ne menjünk neki annak, aki úgy szereti magát ahogy van és nem szeretne ezen változtatni. Ez a bodypositivity fő célja. Az meg már egy másik dolog, hogy ki milyen módszert használ. Én nekem személy szerint nincs vele bajom, hogy Lizzo ilyen képeket rak ki. Ha ő így érzi magát powerfulnak, akkor hajrá. Aki pedig nem szereti az ilyen contenteket lelehet iratkozni róla. Nem kötelező őt nézni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.