Starity

Kicsit ízléstelen! Ismét kirakatba rakta a fenekét Lizzo

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. február 26. 10:38 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Érdekes megközelítéssel áll a testelfogadáshoz Lizzo: most éppen fenekét mutogatja.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. február 26. 11:11 #2
Selenator1111
Selenator1111
új tag

Státusz#You promised the world and I fell for it.#
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 287253
Szerintem nagyon példaértékű, ahogy büszke a testére, és komolyan csodálom a bátorságát, bárcsak fele olyan önbizalmam lehetne mint neki. De azért a seggét szerintem nem kéne kirakni. Nem tudnám ennél szebben leirni. Nem értem miért rakja ki egy nő a teste azon részeit, amit nem kéne mindenkinek látnia, aki éppen a profiljára téved, de ez a 21. század, és ha ettől jobb kedve lesz, hát legyen, az ő élete.
2021. február 26. 11:25 #3
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
A második kép nyilvánvalóan motiváló. Ha egy vékony lány rakná ki, akkor senkinek semmi baja nem lenne vele. Az első kép ízléstelenségének viszont semmi köze a testalkatához, ha egy csontvékony modell rakná ki se lenne kevésbé ízléstelen. Ha ennyire szeretné mutogatni magát, azt megteheti onlyfansen vagy más hasonló platformon. Az instagram nincs köztük.
2021. február 26. 11:55 #4
nelli1d
nelli1d
új tag
Hozzászólás: 71
Azonosító: 174166
Az, hogy ő elfogadja magát tök jó, de mennyire motiváló lenne, ha egészséges súlyra fogyna, nem? Mert ez olyan, hogy szép és jó, ha neki tetszik, de ha elviszi egy szívbetegség negyven évesen, meg a többi nőt is, akit ő motivált, akkor annyira már nem bátor. Eugenia Cooney-t szidni teljesen átlagos dolog, holott ő is ugyanúgy testképzavarral küzd, csak inverzben. És amit ő csinál, az is hasonlóan veszélyes. Nekem mindegy, hogy valaki vékony vagy nem, utálok seggeket nézni az instámon.
2021. február 26. 13:44 #5
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
Hozzászólás: 248
Azonosító: 253297
hat nagyon gaz h a bodypositivity ide jutott... Lizzo szegyellhetnè magat, mert ez mar nem egy olyas valami amit promotalni kene. attol mert lusta vagy edzeni vagy egeszsegesen taplalkozni, nem kene hogy kovetendo pelda legyel. egy korabbi Lizzo cikknek is leirtam a velemenyem es ez azota sem valtozott, ez tarsadalmilag karos es nem dicsoitendo and no one can change my mind.
1 felhasználónak tetszik: Azillion
2021. február 26. 14:00 #6
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6163
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Szerintem aki tényleg, igazából elfogadja és szereti a testét, az nem rakja ki lépten-nyomon magát akár Instára vagy bármiféle közösségi platformra, ezzel valamiféle visszacsatolásra vágyva, mégha tudat alatt is. Aki szereti a testét, és "rossz napja van", mint ahogy Lizzo is írta, szerintem nem éppen azzal vigasztalja meg magát, hogy felrak egy képet a fenekéről. Nekem ez a Lizzo féle body postivity nagyon sántít. Aztán ki tudja, nem ismerem őt.
3 felhasználónak tetszik: Azillion, Zsóka11, An_d_a
2021. február 26. 15:20 #7
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 870
Azonosító: 275859
Mi a fene a motiváló ebben? Undorító.. semmi önbecsülése nincs aki ilyet csinál
2021. február 26. 15:41 #8
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
úristen, épp nasiztam.
2021. február 26. 16:17 #9
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Én eskü bírtam mindaddig amíg fel nem kerestem instán. Szerintem ízléstelen és egyáltalán nem azért mert túlsúlyos. Remélem hamarosan megtanulja magát kellően értékelni, mert amit csinál az csak arról árulkodik mennyire önbizalomhiányos, valamint nem tiszteli önmagát.
3 felhasználónak tetszik: Azillion, Zsóka11, An_d_a
2021. február 27. 07:59 #10
Neslihann.
Neslihann.
visszatérő vendég

Státuszi’m chilling on the west side, boo.
Hozzászólás: 145
Azonosító: 270196
Idézet (nelli1d @ 2021.02.26. 11:55)
Az, hogy ő elfogadja magát tök jó, de mennyire motiváló lenne, ha egészséges súlyra fogyna, nem? Mert ez olyan, hogy szép és jó, ha neki tetszik, de ha elviszi egy szívbetegség negyven évesen, meg a többi nőt is, akit ő motivált, akkor annyira már nem bátor.
meghajolo.gif
2021. február 27. 09:18 #11
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 470
Azonosító: 273830
Arról volt szó, hogy az instagram fellép az evészavarokat népszerűsítű tartalmak ellen. Nos, a morbid elhízáshoz vezető túlevés is az, lehet intézkedni.
2021. február 27. 16:01 #12
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
LeerdammerGirl teljesen egyetertek
2021. február 28. 11:06 #13
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Azon túl, hogy nyilvánvalóan egészségtelen életmódot folytat, kicsit fura, hogy ha rossz napja van, azzal próbál korrigálni, hogy kiteszi a hátsó fertályát az internetre. Kb. az a kategória, amikor valaki anorexiában szenved, csak ő a másik véglet, de semmiképp sem jó, és mindkét esetben változtatni kell, mert mindkettőnek halálos végkimenetele lehet.
2021. március 01. 10:03 #14
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Mi lenne, ha nem aluliskolázott hollywoodi színésznőkre meg énekesekre hallgatna az emberek többsége, amikor az egészségéről van szó, hanem szakképzett orvosokhoz fordulna?
Az, hogy Lizzo olyan dolgokat tesz ki rendszeresen az instájára (amit ezen az oldalon kívül még sosem láttam, mégis rendszeresen szembejönnek velem a posztok, hogy miket tett éppen ki), az egyszerűen ízléstelen. De az, hogy úgy állítja be a túlsúlyát - mert lássuk be, ez a szint már az -, mintha ez tök természetes lenne és mindegy egészségügyi szempontból, hogy alultáplált, normál testalkatú vagy túlsúlyos vagy, az már kezd felhábrítóvá és veszélyessé válni. A túlzott súlyfelesleg szív- és még számos egyéb szervi betegséghez vezethet, nem beszélve az izmok és a csontok teherbíró képességének a feszegetéséről, tehát kérdés: nem jobb egészségesen élni és nem propagálni, hogy ha este 11-kor három zacskó chipset akarsz bezabálni, az milyen jó, mert így lehetsz csak mentálisan egészséges? Szerintem ez pontosan olyan káros, mint füvön élni csak azért, hogy tízévesekre méretezett ruhákba beleférj.
2 felhasználónak tetszik: cdamnverss, LeerdammerGirl
2021. március 05. 09:31 #15
sas_viki
sas_viki
új tag

Státusz333
Hozzászólás: 42
Azonosító: 262270
Senki nem promózza a túlsúlyosságot. Lizzo és a többi bodypositivity influencer azt szeretné elérni, hogy mindenki fogadja el a saját testét ahogy van és csak azért, mert nem felel meg a média elvárásainak ne érezze azt, hogy nem szép és szerethető. Ha az ember szeretne változtatni a testén, akkor tegyen kedve szerint, csak ne menjünk neki annak, aki úgy szereti magát ahogy van és nem szeretne ezen változtatni. Ez a bodypositivity fő célja. Az meg már egy másik dolog, hogy ki milyen módszert használ. Én nekem személy szerint nincs vele bajom, hogy Lizzo ilyen képeket rak ki. Ha ő így érzi magát powerfulnak, akkor hajrá. Aki pedig nem szereti az ilyen contenteket lelehet iratkozni róla. Nem kötelező őt nézni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lizzo Lizzo 6910.