Napvilágra került egy kínos videó a párról: rasszistának nevezték őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rasszizmussal vádolják Bieberéket
2021. március 08. 20:11
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Most ugye csak vicceltek....
Ha fingok egyet a kínai kajától már akkor is rasszista vagyok.
Elegem van ebből. Én nem akarok egy ilyen undormány, képmutató, hisztiben dagonyázó világban létezni.
Ha fingok egyet a kínai kajától már akkor is rasszista vagyok.
Elegem van ebből. Én nem akarok egy ilyen undormány, képmutató, hisztiben dagonyázó világban létezni.
2021. március 08. 21:24
yonghee.choi beomgyu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.15. Hozzászólás: 3885 Csatolások: 3228 Azonosító: 269660 offline |
azt hittem megint valami túl lett dramatizálva, de szerintem kissé tényleg túlzás amit leműveltek. i mean, látták hogy a pali fapofával ülte végig az egészet, de ők meg literálisan kiröhögték őt. bár lehet csak megint én vagyok a g*cis snowflake akinek semmi se jó
2021. március 09. 08:55
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Nagyon gáz, hogy nem esett le nekik, hogy a pasi nem értékeli a humort, ők meg lazán röhögtek tovább, még nézni is kínos volt, hogy ennyire hülyék. Szerintem be voltak szívva, vagy ittasak voltak.
1 felhasználónak tetszik:
yonghee.
2021. március 09. 09:59
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
teljesen jogosan akadtak fenn ezen az emberek, mert ez rasszizmus, illetve a másik ember megszégyenítése.
az hogy valakire kinézete alapján azt mondod, hogy úgy nézel ki, mint egy ... eleve illetlenség. megkérdezhette volna honnan származik, milyen nemzetiségű, stb.. ha annyira érdekelte volna.
az pedig hogy erről egyből egy drogbáróra asszociál (és szerencsétlen embernek még a szemébe is mondja) igenis rasszizmus. Dél-Amerika országainak lakói sokszor kapnak ezzel a témával kapcsolatos sértéseket, jelzőket, ezért teljesen meg tudom érteni a felháborodást. (gondoljunk csak bele, hogy filmekben hogyan szokták ezt a térséget és lakóit bemutatni)
az hogy valakire kinézete alapján azt mondod, hogy úgy nézel ki, mint egy ... eleve illetlenség. megkérdezhette volna honnan származik, milyen nemzetiségű, stb.. ha annyira érdekelte volna.
az pedig hogy erről egyből egy drogbáróra asszociál (és szerencsétlen embernek még a szemébe is mondja) igenis rasszizmus. Dél-Amerika országainak lakói sokszor kapnak ezzel a témával kapcsolatos sértéseket, jelzőket, ezért teljesen meg tudom érteni a felháborodást. (gondoljunk csak bele, hogy filmekben hogyan szokták ezt a térséget és lakóit bemutatni)
1 felhasználónak tetszik:
yonghee.
2021. március 09. 11:24
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
janine, ámen!!
Ma már divat mindenen fennakadni, a túlérzékeny, cancel culture-t kiabáló emberek lettek az új véleményvédők - persze csak ha a saját vagy nekik tetsző véleményekről van szó, a többit lehet cenzúrázni.
Egy konkrétan néhány másodperces videórészlet miatt törünk pálcát a fejük felett, pedig nekem nem úgy jött le a testbeszédükből vagy a hangszínükből, hogy rossz szándékkal mondtak ilyeneket egy másik embernek. Lehet, hogy a címzettnek nem jött át a vicc, akkor el lehet intézni egy bocsánatkéréssel (akár privátban, mert ugye az akkor is egy megtörtént bocsánatkérés, még ha nem kürtölik világgá), nem kell meglincselni őket.
Ma már divat mindenen fennakadni, a túlérzékeny, cancel culture-t kiabáló emberek lettek az új véleményvédők - persze csak ha a saját vagy nekik tetsző véleményekről van szó, a többit lehet cenzúrázni.
Egy konkrétan néhány másodperces videórészlet miatt törünk pálcát a fejük felett, pedig nekem nem úgy jött le a testbeszédükből vagy a hangszínükből, hogy rossz szándékkal mondtak ilyeneket egy másik embernek. Lehet, hogy a címzettnek nem jött át a vicc, akkor el lehet intézni egy bocsánatkéréssel (akár privátban, mert ugye az akkor is egy megtörtént bocsánatkérés, még ha nem kürtölik világgá), nem kell meglincselni őket.
2021. március 09. 20:55
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Ezt maximum sztereotípiának nevezném, nem rasszizmusnak. Jó lenne végre elkülöníteni a terminusokat és nem mindent összemosni mindennel, hogy aztán jól felháborodhasson az érzékenyebb lelkületű nagyérdemű a felduzzasztott semmin.
2021. március 12. 10:23
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline |
Szerintem még én magam is sütöttem már el kolumbiai drogbárós viccet. Köze sincs a rasszizmushoz, vannak a nyelvben ilyen szófordulatok, de nem sértegetés a célja. Esküszöm, ha gy sztár mond valamit legyen az jó vagy rossz akkora körülötte a hype... A közemberek meg ugye mondhatnak bármit...
2021. március 12. 14:35
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline |
Az emberek szeretnek kiakadni, na. "hé, Józsi. Hallottad hogy Isti azt mondta a Mikinek hogy lusta disznó. Ezt az érzéketlen, tapintatlan bunkót. Hát nem tudja, hogy Miki vegán!!! Bár az igazat megvalva, a lusta krumpli tényleg nem olyan meggyőző"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.