A cikk egyébként nincs jól lefordítva, és át is van fogalmazva néhány helyen. Nem azt mondta, hogy unblock, minden téren undorodik minden férfitől, ez nem is lenne igaz, hiszen minden eddigi komoly kapcsolata férfiakkal volt eddig. Ez persze nem azt jelenti, hogy az elmúlt évek alatt nem jöhetett rá arra, hogy talán ez neki mégsem olyan jó mint ahogy gondolta, és hogy a saját nemével jobban esik neki. A legutóbbi kapcsolata borzasztóan sült el, teljesen érthető, ha sok dolgot máshogy lát és érez ezek után.
Az, hogy őszinte volt, és válaszolt arra, amit kérdeztek tőle, még nem egyenlő azzal, hogy “feltünősködni” akar. Nagyon rossz, hogy ezek a fordítások általában ki vannak ragadva a kontextusból, és nem azt adják vissza, amit valójában mondott és gondolt, mert a laikus olvasókban egy teljesen fals képet alkotnak róla.
Exe mellett jött rá másságára Demi Lovato: „Szexeltem már lánnyal, és az sokkal jobban bejött”
2021. március 12. 18:39
2021. március 12. 21:58
Justlifeisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 286541 offline |
Nem tudom ki hogy van velem de én őt egészen szerettem eddig de mostanában sokkal több cikk jelenik meg róla és tőle mint dal. Emberileg meg sajnos egyre kiábránditóbb nekem ahogy viselkedik. Lehet itt védeni de lassan már tényleg annyi buta dolog jönn ki a szájából hogy azon aggódom végleg elveszett az az értelmes ember belőle. Vagy sose volt? Mert most egy hírnév vadász buta idiótának tűnik egyre inkább aki nem tud mit kezdeni magával.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni