Nézzük, hogy festettek a sztárok a 2021-es, rendhagyó Grammy-díjátadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így jelentek meg a sztárok az idei Grammy-díjátadón
2021. március 15. 10:08
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline |
Harry olyan mint egy skizofrén ember.
Nem tudja melyik oldalàt mutassa. A bàjos cuki hölgyet vagy a rocker gyereket. Mindenesetre van valami baj a fejben.
Nem tudja melyik oldalàt mutassa. A bàjos cuki hölgyet vagy a rocker gyereket. Mindenesetre van valami baj a fejben.
2021. március 16. 12:28
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Ezek után mondja valaki, hogy Harry nem meleg
2021. március 17. 19:09
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hát úgy látom ez a Grammy nemcsak a jelöléseket, a nyerteseket és a fellépőket tekintetve volt az eddigi legrosszabb,de még a vörös szőnyeget is. Egyszerűen borzalmas az összes.Valaki szóljon már nekik hogy ez nem a Met gála
Talán Bruno Mars volt az egyetlen,aki ìzlésesen fel volt öltözve. Lizzo, Megan és Noah ruhája még elmegy, de nem áll jòl az alkatukhoz(nem body shaming!!!) Nagyon vártam Doja ruháját, de hatalmas csalòdás: egyszerűen borzasztó. A többi emlìtésre se méltó
Talán Bruno Mars volt az egyetlen,aki ìzlésesen fel volt öltözve. Lizzo, Megan és Noah ruhája még elmegy, de nem áll jòl az alkatukhoz(nem body shaming!!!) Nagyon vártam Doja ruháját, de hatalmas csalòdás: egyszerűen borzasztó. A többi emlìtésre se méltó
2021. március 18. 13:53
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Hat egyáltalán nem vagyok megelégedve a választottakkal, a ruhákkal meg végképpen nem..legalábbis a legtöbbel. Noah-t nem követem, de mi ez a ruha komolyan?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.