Starity

moonlightgrande profilja

moonlightgrande white  
 • Csatlakozott
 • 2017. augusztus 07.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • november 11.
 • Lakhely
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • rengeteget éneklek, zenézek, sportolok
 • Imádom
 • a zenét
 • Utálom
 • az előítéletet

thank u, next

moonlightgrande
Utoljára aktív: 2018.11.12. 23:11Státusz módosítva: 2018.11.11. 23:11

Mi újság nála?

2018.10.27. 15:03moonlightgrande új kedvence Park Chae Young

2018.10.27. 15:03moonlightgrande új kedvence Kim Jennie

2018.10.24. 18:06moonlightgrande új kedvence Ellen DeGeneres

2018.10.15. 00:12moonlightgrande új kedvence Gustav Åhr

2018.09.17. 22:10moonlightgrande és Keashia mostantól barátok

Bemutatkozás


my life is her

 

hello hello, üdv az oldalamon!

És most egy kicsit rólam...A (bece)nevem Lily és lassan 16 éves leszek! Nagy városban élek és egyszerűen imádom a városi életet.A jellemem? Elég barátságos típus vagyok, szeretek új embereket megismerni. Néhány témában elég szúkszavú vagyok, de szerintem mindenkinek van legalább egy ilyen témája. Szeretek segíteni másoknak legyen az ember vagy állat. Utálom az előítéletet, mert szerintem nem a külső határozza meg az embert. A negatív része a dolognak, hogy sajnos vakon megbízok az emberekbe, elég sokat káromkodok sajnos és párszor makacs is vagyok.

A hobbim? Imádok énekelni talán az az életem, és szeretném vinni valamire, de ki tudja mi lesz belőle. Én bízok benne és kiállok az álmaim mellett ami szerintem egy pozitív dolog.És akkor beszéljünk a zenéről..
Zenei téren elég vegyes az ízlésem, ugyanis nekem nincs olyan hogy "csak ilyet hallgatok és más semmit". Azt hallgatom meg ami tetszik, de ha mondani kell egy zenefajtát akkor talán a popzenét mondanám, mert talán abból hallgatok a legtöbbet.
A példaképem(mint ahogy az az avataromon is látható) Ariana Grande.


Kb 2-3 éve szerettem meg annyira hogy példaképemnek mondjam.
És hogy miért?
Egyszerűen csodálatos ez a lány. Mindent tisztelek benne, de tényleg. Régen nem annyira szerettem sőt..egyenesen mondhatni "utáltam" amit nagyon nagyon nagyon megbántam. Mára már az egyik legjobb dolog az életemben. Nagyon tud motiválni engem. Megtaláltam a személyíségében/stílusában önmagam. Számomra ő a legcsodálatosabb énekesnő a világon (dehát, kinek mi?). Mindig tud valami újat hozni, zenéiben, fogalmazásában stb. Ez a lány élettel és szeretettel teli. Mindenkinek vannak hibái ahogy neki is, nekem is és neked is. Ez miért lenne rossz? Ha tökéletesek lennénk szinte semmi új nem történne az életünkben..nem igaz? Gondolj bele..milyen jó érzés új dolgokat felfedezni. Nem szabad mindig ugyanazon a vonalon mozogni hisz akkor az egész élet unalmas lesz. Ha mindent ismersz..nem tudsz felfedezni semmi újat, nem lesz változatosság az életedben, semmi. Szóval merj nagyot álmodni♥
Szerintem nagyon jó dolog, ha van egy ember az életedbe akit példaképnek tekinthetsz mert(ha nem is személyesen) de elősegíthet a céljaid elérésében. És ha van példaképed, merd felvállalni!;)


 Kedvenc színem nincs, de imádom a színek különböző árnyalatait! Érdekes, nálam minden színnek van olyan árnyalata ami tetszik és olyan is ami nem, ez ilyen megmagyarézhatatlan dolog nálam:)Nagyon szeretek utazni és megismerni, felfedezni új dolgokat. Szerintem viszonylag fitt alkat vagyok mert nem egésznap a gép előtt ülök és nyomkodom azt. Le szoktam menni sétálni a kutyusommal akivel nagyobb köröket szoktunk menni, ha jó idő van de akkor se vagyunk lent annyira keveset amikor roszabbra fordul az idő. Van a kutyusomon kívül még 2 cicusom, őket is nagyon imádom. Egyszerűen oda vagyok értük, bár ez nem nálam, hisz aki ismer tudja hogy imádom az állatokat♥

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra! Ha szimpatikus vagyok nyugodtan írj rám és akkor elkezdhetünk beszélgetni:)

Kedvenc sztárok

1 Ariana Grande
2 Dylan Sprouse
3 Big Sean
4 Mac Miller
5 Kylie Jenner
további kedvencek

Barátok

Zsóka11
Zsóka11

βℓαсқвеαқ ωıτсн ☪

Sütikexdd
Sütikexdd

visszatérő vendég

Gabriella22
Gabriella22

új tag

Stephanie.4ever
Stephanie.4ever

új tag

lovelove
lovelove

visszatérő vendég

Üzenőfal

moonlightgrande Szia, örülök neki és köszönöm! :)

2018.08.26. 17:05

Szia! Szavaztam,mert tetszik a profilod.

2018.08.18. 21:09

moonlightgrande Sziia, visszajelöltelek és köszönöm^^

2018.07.24. 00:12

LenieJ Szia jelöltem , és szavaztam Ari miatt

2018.07.20. 12:12

moonlightgrande Hali, nem azért szavaztam de köszönöm:)♥ !!

2017.11.01. 18:06