Starity

moonlightgrande profilja

moonlightgrande white  
 • Csatlakozott
 • 2017. augusztus 07.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • november 11.
 • Lakhely
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • rengeteget éneklek, zenézek, sportolok
 • Imádom
 • a zenét
 • Utálom
 • az előítéletet

bad vibes get off me

moonlightgrande
Utoljára aktív: Ma, 00:18Státusz módosítva: 2019.10.29. 22:10

Bemutatkozás


arianagrandebutera

 Hello, és üdvözöllek a profilomban. Nem tudom, hogy jutottál ide, de nagyon örülök.
Tavaly nyáron nagyon sokat foglalkoztam ezzel az oldallal. Mindig szerkesztgettem a profilomat és mindig javítgattam rajta. Aztán sajnos kevesebb időm lett, mert elkezdődött a suli és kevesebbet is jártam fel erre az oldalra, de akkor még mindig belejavítgattam picit, viszont sose változtattam képeket, semmi. De most nem érdekelve, hogy suli van, időt fogok szánni az oldalra és újra elkezdek aktív lenni, legalábbis megpróbálom.
Amikor nem volt időm és már tényleg nagyon keveset jártam fel, akkor csak betettem egy képet és írtam alá 3-4 sort, de ez most megváltozik. Írok egy kicsit magamról, majd a kedvenceimről:) .

Lily vagyok, egy 17 éves gimnazista. 2019 szeptemberén vette kezdetét számomra a gimnázium. Sokkal több minden volt már az első 1 hónapban is, mint általánosban. A gimnázium óriási fordulat volt az általános sulihoz képest. Viszont a közösség nagyon jó és szeretem őket, talán jobban is mint az előző osztályomat. Igaz, hogy 39en vagyunk és ez olyan, mint egy túlszaporodott család de én szeretem haha. Ugyanabba a suliba járok, mint ezelőtt, ugyanis ez egy álalános és gimnázium is egyben. Nem mondom, hogy nem unom, de azt se, hogy utálom. Csak a zene miatt maradtam ebben a zenei suliban.
A személyiségem? Nagyon maximalista vagyok, mindent tökéletesen akarok látni, ami velem kapcsolatos és ez egy (szerintem) nagyon rossz tulajdonság. Viszont ugyanolyan lelkiismeretes vagyok és próbálom a legjobbat kihozni.
De szerintem eleget fecsegtem/írtam magamról. Lássuk a kedvenceimet;)

1. Ariana Grande Butera:
Igen, ő az a lány akit láthattok a kedvenceimnél is az első helyen. Lassan már 5 éve hogy im an Arianator.
Mikor 2015ben megjelent a Focus c. száma, nagyon szimpatikus lett és elkezdtem követni. Egyre több és több számot ismertem meg tőle és mind nagyon tetszett (a mai napig imádom  őket).

Ari természetét leginkább a sajátommal tudnám összekötni. Nagyon hasonló a személyiségem az övéhez és ennek nagyon örülök.
Hihetetlen, hogy ebben az évben már 27 éves lesz. Számomra ez felfoghatatlan. Ha nem tudnám, biztos nem ennyit mondanék.
Nagyon örülök, hogy a rajongójának mondhatom magam. Im so proud mommy and she's my only queen.
Nagyon sok mindenen ment már keresztül, az ember el sem tudja képzelni, de mindig talpra állt és erős maradt. Mindent becsülök benne
amit csak lehet.
Sokmindent tanultam tőled, köszönöm!
Rengeteg mindent tudnék írni, de szánni kell helyet a többieknek is:). Viszont tiszta szívemből szeretem ezt a lányt és még 60 évesen is ott leszek vele, ezt megígérhetem.

 

 


                                I love you my bae !

 

 

 

 

2. Bts:
Nyáron 2 éve, hogy megismertem őket és ez nagyon jó érzés. Ebben a másfél évben is rengeteg mindenen mentem velük keresztül. Olyan, mintha legalább 3-4 éve ismerném őket. Tőlük hallottam először igazán kpop stílusú zenét. Szerintem a legtöbb kpopper is őket ismeri/ismerte meg először, de lehet hogy tévedek. Na de térjünk át a biasomra.

my bias; Kim Taehyung(V)
Ennek a storyja elég komplikált de röviden megpróbálom összefoglalni.
A legeslegelső biasom Kim Namjoon volt, de akkor még csak Rap Monsterként ismertem, nem tudtam az igazi nevét. Utána következett Min Yoongi, aki már hosszabb ideig tartotta a helyét nálam és rá kitérek később jobban (viszont mindkettejüket ugyanúgy imádom ma is).
  Na de térjünk is át a mostani 'favomra' aki nem más mint Kim Taehyung. Igen, ez a srác nálam álalában a 3. helyet foglalta el(Yoongi és Jungkook után). Hogy hogyan is jöttem rá, hogy ő az 'igazi' ?

Mindig is imádtam rólunk fun videókat nézni, nem csak MV-ket és arra jöttem rá, hogy napról-napra jobban várom, hogy őt mutassák (persze mindenkit nagyon vártam) Aztán már a beszédhangját is kezdtem figyelni és rájöttem, hogy imádom. Az MV-kben az ő részére vártam a legjobban és mindig elmosolyodtam (de az összes MV-t imádom nézni az összes sráccal). Végül már az ő hangját is sikerült felismernem, ami nagyon jó érzés volt. Mikor tippeltem, egyre többször találtam el, hogy ő van soron. Ez így volt hosszú időkig, majd végre rájöttem, hogy ő az én biasom.
A többi srácot is ugyanúgy imádom, they're my lifes too.Wreckers:  Mint minden más armynak, nekem is van/vannak wreckereim, 2 is. Na de kik azok?

 • Jeon Jungkook: Nos ez a 22 éves srác nagyon wreckel engem, már az elejétől fogva. Mikor elgondolkozam, hogy vajon nekem lesz e olyan, hogy egy hosszabb idő után más lesz a biasom, azthittem Jungkook lesz az de nagyon nem akartam, hogy ne Yoongi legyen, de végül így sült el (viszont több, mint 1 év után!!). De JK végül maradt a 2. helyen még mindig wreckerként. Imádom, szeretem ezt a fiút és szerintem a 2. helyen tökéletes.
 • Min Yoongi: Igen, róla már beszéltem. Mint említettem ő volt (kb) másfél évig az első számomra, de még mindig ugyanúgy wreckel. Igazából nem tenném harmadik helyre, hanem 2.ra Kookkal együtt. Igen, ők ketten aztán nagyon a biasaim akarnak lenni. Yoongit még mindig ugyanúgy imádom, annyi a különbség, hogy nem az 1. helyen van, hanem utána. Amikor meglátom őt vagy hallom a hangját, ugyanúgy i can die haha.
  Azért másfél évig 'melletem volt'. Eléggé ki tudtam ismerni és ennek nagyon örülök.

 

 

 

Végül beszélnék röviden még 2 bandáról, akiket szintén nagyon szeretek, ez pedig az Exo és a Blackpink:

Kezdjük a Blackpinkkel, akiket

2.ként ismertem meg a kpop történetében.
Számomra ők annyira fontosak, akárcsak a Bts. Mondhatni, szinte egyszerre ismerem meg a 2 bandát, tehát lassan 2 éve.
A biasom Park Chaeyoung, Rosé. 2018ban is ő volt, sose változtattam, mégcsak el sem gondolkodtam rajta. Csupa szív ez a lány, akárcsak a többiek a bandából. Mindannyiukat nagyon szeretem, és they're my princesses.


 

És akkor jöjjön az Exo:

A fiúkat már kicsit később ismertem meg (még nincs 1 éve), viszont úgyahogy kiismertem őket, de nem annyira, mint például az ezelőtti 2 bandát.
A biasom választása Kim Jonginra, azaz Kai-ra esett (wrecker: Byun Baekhyun). Ezalatt a kis idő alatt rengeteg zenéjüket ismertem meg és szintén rengeteg vieót néztem róluk. Nagyon szerethetőek a srácok és kíváncsi vagyok, mikor ismerem ki őket annyira, mint a Bts-t vagy a Blackpinket. Bevallom, néha összekeverem még, hogy ki-kicsoda de ez majd idővel változik. A Btsnél is ugyanebben a helyzetben voltam, viszont mostmár 100%osan fel tudom ismerni a tagokat és im so proud of this.


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéb kpop bandák akiket szeretek és a biasaim: Stray Kids(Felix), Ateez(Woonyoung illetve Seonghwa), Got7(Bambam), RedVelvet(Yeri) igen tudom, még nem sok, de ígérem a jövőben megismerek mindenkit haha.


                      made: 2020.01.02.