Demi Lovato őszintén elárulta, mi vetetett véget az eljegyzésének Max Ehrich színésszel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért szakított Demi Lovato és Max Ehrich
2021. március 17. 19:03
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Rendesen megijedtem ettől a képtől...alig ismertem rá. És nem jó értelemben.
,,Egyébként is, túl queer vagyok most egy férfihez"
Most? MOST? Valaki vagy mindig az,vagy semmikor sem. Ebből is látszik,hogy ez nála csak egy hóbort. De csak egészségére! Nem hiszem,hogy a rajongó táborának a többsége ezt sokáig fogja tűrni/elfogadni.
,,Egyébként is, túl queer vagyok most egy férfihez"
Most? MOST? Valaki vagy mindig az,vagy semmikor sem. Ebből is látszik,hogy ez nála csak egy hóbort. De csak egészségére! Nem hiszem,hogy a rajongó táborának a többsége ezt sokáig fogja tűrni/elfogadni.
2021. március 17. 22:33
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Ezt a most szócskát én sem értem. Egyetértek abban Hajnival, hogy ez valami időszakos dolog nála, mint a böjt.
Nem rosszindulatból mondom, de igazán magával kellene foglalkoznia (a nyilvánosságot pedig kihagyni belőle). Mármint azzal, hogy értékelni tudja magát. Sokan írták más cikkeknél, hogy Deminek nem való ez az élet. Annyiban igaz, hogy valóban jót tehetne neki, ha pár röpke évre eltűnne a nyilvánosság szeme elől és a gyógyulására fókuszálna, mind mentálisan, mind fizikálisan.
Problémás dolgok nála a drogok, a kapcsolatok és a testkép. Így szerintem mindenképpen jót tenne neki, ha ezeket fel tudná dolgozni magában, illetve segítséggel. Utána pedig én személy szerint várnám vissza, mert roppant tehetséges énekesnek és színésznek tartom és tartottam anno is.
Nem rosszindulatból mondom, de igazán magával kellene foglalkoznia (a nyilvánosságot pedig kihagyni belőle). Mármint azzal, hogy értékelni tudja magát. Sokan írták más cikkeknél, hogy Deminek nem való ez az élet. Annyiban igaz, hogy valóban jót tehetne neki, ha pár röpke évre eltűnne a nyilvánosság szeme elől és a gyógyulására fókuszálna, mind mentálisan, mind fizikálisan.
Problémás dolgok nála a drogok, a kapcsolatok és a testkép. Így szerintem mindenképpen jót tenne neki, ha ezeket fel tudná dolgozni magában, illetve segítséggel. Utána pedig én személy szerint várnám vissza, mert roppant tehetséges énekesnek és színésznek tartom és tartottam anno is.
2021. március 18. 11:51
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Én nem igazán tudok neki hinni, máskor azt vallotta be hogy a szüzességét is úgy vesztette el hogy megerőszakolták és többször tett megjegyzést erőszakos együtt életre.. már nem azért de hogy létezik hogy folyton valakit megeroszakolnak?
2021. március 18. 11:53
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Abszolút felelőtlenül él, semmi kontrollja nincs és végül ha eselteg utólag megbánja hogy belement a dologba akkor rafogja hogy o nem akarta . Mégis mit keresett a másik a lakásán??? Minden nő tudja hogy miveljárhat ha egy férfit felenged a lakására éjjel
2021. március 18. 13:14
Igen, persze, mert nyílván egy 15 éves lány hibája, hogy megerőszakolta egy idősebb férfi. Gyerek volt, és közölte hogy nem akarja ezt. Nem a lakására ment fel, szó sem volt ilyesmiről, csak egy szobában volt vele. Elmondta, hogy nem akar vele lefeküdni, nem így akarja elveszíteni a szüzességét, és a férfi mégis erőszakos volt vele. Az áldozathibáztatásnál undorítóbb dolog pedig nincs. Ennek a cikknek egyébként köze sincs ehhez a történethez, itt a legutóbbi kapcsolatáról van szó, ahol már 27-28 éves volt, és nem történt semmilyen erőszak benne.
2021. március 18. 13:20
Ja, és ha egy nő felmegy egy férfi lakására, a férfinak semmi joga erőszakosnak lenni vele vagy elvárni a szexet tőle. Soha nem is volt joga hozzá, és soha nem is lesz. Pont.
2021. március 18. 13:31
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline |
Sosem az áldozat hibája a nemi erőszak! Azonban szerintem ez a sok nyilatkozat, változás most a mentális problémáira vezethető vissza. Remélem mihamarabb jobban lesz és megtalálja magát, emellett azt is, hogy nem kerül megint a kábítószerek közelébe.
2021. március 19. 13:09
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
ComMD és ha felenged a lakásába akkor rögtön meg is erőszakolhat mi? Érdekes, hogy mindig arról esik szó hogy a nőket megerőszakolják, nem pedig arról, hogy a férfiak mit tesznek, és mennyi helyzetben kéne megukat kontrollálni (hogy a te szavaddal éljek). Ez még mindig áldozathibáztatás. Értsd már meg, hogy akárki lakásán vagy, akármilyen ruhában vagy NINCS rá kifogás, nincs rá jogod hogy engedély nélkül csinálj valamit. Tudod mi különböztet meg minket az állatoktól? Hogy nem csak az ösztöneinknek élünk...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.