Lil Nas X-nek nem jött be, hogy páran Harry Stylest kritizálták, így nyilvánosan vette a védelmébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lil Nas X megvédte Harry Stylest
2021. március 21. 16:46
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Nem tudom más hogy van vele de szerintem inkább csak röhejes és nem érdekes,végső soron inkább feltűnés keltés a célja mert ha valaki büszke hogy más az nem titkolja és nem lesz ideges ha erről kérdezik.
2021. március 21. 16:49
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Az egész megjelenése olyan mintha felvett volna egy átlagos szettet és magára dobott valami nem oda illő dolgot csak azért hogy róla beszéljenek és a találgatások miatt nagyobb legyen a nézettsége
2021. március 21. 18:46
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Én sem értem, hogy sokan miért vannak oda Harry öltözködési szokásaiért. Szeretem Harry-t, de személy szerint nekem sem jön be a stílusa.
Mindenesetre, szerintem nem a nézettséghajhászásért öltözik így, de azt sem gondolnám, hogy ilyen lenne a valódi stílusa.
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a lemezkiadónál, akinél van, kitaláltak neki egy imázst mind zeneileg, mind öltözködésileg. Hiszen az biztos, hogy ezzel kitűnik a tömegből és egyedi lesz.
Mindenesetre, szerintem nem a nézettséghajhászásért öltözik így, de azt sem gondolnám, hogy ilyen lenne a valódi stílusa.
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a lemezkiadónál, akinél van, kitaláltak neki egy imázst mind zeneileg, mind öltözködésileg. Hiszen az biztos, hogy ezzel kitűnik a tömegből és egyedi lesz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.