Lil Nas X-nek nem jött be, hogy páran Harry Stylest kritizálták, így nyilvánosan vette a védelmébe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lil Nas X megvédte Harry Stylest
2021. március 21. 16:46
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Nem tudom más hogy van vele de szerintem inkább csak röhejes és nem érdekes,végső soron inkább feltűnés keltés a célja mert ha valaki büszke hogy más az nem titkolja és nem lesz ideges ha erről kérdezik.
2021. március 21. 16:49
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Az egész megjelenése olyan mintha felvett volna egy átlagos szettet és magára dobott valami nem oda illő dolgot csak azért hogy róla beszéljenek és a találgatások miatt nagyobb legyen a nézettsége
2021. március 21. 18:46
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Én sem értem, hogy sokan miért vannak oda Harry öltözködési szokásaiért. Szeretem Harry-t, de személy szerint nekem sem jön be a stílusa.
Mindenesetre, szerintem nem a nézettséghajhászásért öltözik így, de azt sem gondolnám, hogy ilyen lenne a valódi stílusa.
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a lemezkiadónál, akinél van, kitaláltak neki egy imázst mind zeneileg, mind öltözködésileg. Hiszen az biztos, hogy ezzel kitűnik a tömegből és egyedi lesz.
Mindenesetre, szerintem nem a nézettséghajhászásért öltözik így, de azt sem gondolnám, hogy ilyen lenne a valódi stílusa.
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a lemezkiadónál, akinél van, kitaláltak neki egy imázst mind zeneileg, mind öltözködésileg. Hiszen az biztos, hogy ezzel kitűnik a tömegből és egyedi lesz.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: