Starity

Itt a dal, amely meghódította Dél-Koreát és megmentett egy lánybandát

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 27. 11:48 #1
heecasso
heecasso
flowerld
 
Státusz♡ i am all you need
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.08.03.
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 10198
Azonosító: 279781
Offline offline
A Brave Girls nevű formáció négy éve adta ki Rollin' című dalát, de csak mostanság érte utol a siker, ami a feloszlástól is megmentette őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 27. 16:03 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Úgy örülök nekik,bár a régi tagok is részesei lennének még a csapatnak. Brave girls-nek nem ez az egyetlen jó daluk,a legtöbb nagyon fülbemászó,High Heels next please!
2021. március 28. 01:24 #3
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly
 
StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.06.13.
Hozzászólás: 1975
Csatolások: 0
Azonosító: 177766
Offline offline
Nekem már azelőtt is tetszett a dal, de nem értem mitől lett most ennyire felkapva?! Meg, hogy most népszerűsítik megint, ez nekem nem jön be. Nem úgy van a zenei műsorokban, hogy csak új dalokat lehet?
2021. március 28. 01:40 #4
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státuszif i'm ever hard to love, try to love me harder.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 16032
Csatolások: 149748
Azonosító: 270554
Online online
Idézet (PinkBarbie @ 2021.03.28. 01:24)
Nekem már azelőtt is tetszett a dal, de nem értem mitől lett most ennyire felkapva?! Meg, hogy most népszerűsítik megint, ez nekem nem jön be. Nem úgy van a zenei műsorokban, hogy csak új dalokat lehet?

Annyi a történet, hogy mielőtt elkezdtek volna a feloszlásról tárgyalni, a lányok végigkoncertezték a különböző katonai bázisokat, gyakorlatilag teljesen ingyen. Olyan katonák előtt léptek fel, akik civilként töltik a kötelező szolgálatukat. Aztán valaki csinált az itt készült felvételekből egy montázs videót és feltöltötte a Youtube-ra, az emberek pedig felfigyeltek rájuk. Leginkább az keltette fel a nézők figyelmét, hogy 1. minden fellépés alkalmával ugyanolyan mosollyal és lelkesedéssel csinálják, amit csinálnak, mintha először lépnének fel az új dalukkal; 2. a katonák megőrülnek értük, annyira boldogok. Nem egyszerű nekik ott az a huszonpár hónap, minden szerettükről elzárva, a lányok viszont teljesen bearanyozták nekik a nehezebb napokat is, és egy kis ízelítőt vittek nekik a kinti világból. A koreaiak rettenetesen komolyan veszik a katonaságot, és mindenkinek hálásak, akik támogatják ebben a férfiakat (érdekesség, hogy az első jelenlegi fellépésük után Yujeong azért szalutál, mert tiszteleg a seregben szolgáló férfiak előtt). Ezenkívül az embereket megdöbbentette a tény, hogy a lányok 10 éve debütáltak, és még nem nyertek egy darab díjat sem sehol, ennek ellenére mégis olyan odaadással dolgoznak, mintha sikert sikerre halmoznának.
Ami a régi számok előadását illeti, szerintem nincs szabály arra vonatkozóan, hogy mindenképp friss számokat kell előadni: azzal lépnek fel, ami éppen népszerű, vagy valamiért oda akarják vinni. Biztos számtalan egyéb példa is van erre, de nekem hirtelen a BTS jutott eszembe: ők például többször vittek ilyen műsorokba régebbi számokat az újak mellé. A Brave Girls pedig most nagyot robbant Dél-Koreában, a hallgatottsági listák élén jártak, nem is véletlen az a perfect all-kill. wub.gif
Huhh kicsit hosszú lett, bocsánat, de remélem, válaszoltam a kérdéseidre. Ha valamiben tévedtem, javítsatok ki! blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Pheebs, heecasso
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!