A Brave Girls nevű formáció négy éve adta ki Rollin' című dalát, de csak mostanság érte utol a siker, ami a feloszlástól is megmentette őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a dal, amely meghódította Dél-Koreát és megmentett egy lánybandát
2021. március 27. 16:03
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Úgy örülök nekik,bár a régi tagok is részesei lennének még a csapatnak. Brave girls-nek nem ez az egyetlen jó daluk,a legtöbb nagyon fülbemászó,High Heels next please!
2021. március 28. 01:24
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem már azelőtt is tetszett a dal, de nem értem mitől lett most ennyire felkapva?! Meg, hogy most népszerűsítik megint, ez nekem nem jön be. Nem úgy van a zenei műsorokban, hogy csak új dalokat lehet?
2021. március 28. 01:40
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154174 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2021.03.28. 01:24)
Nekem már azelőtt is tetszett a dal, de nem értem mitől lett most ennyire felkapva?! Meg, hogy most népszerűsítik megint, ez nekem nem jön be. Nem úgy van a zenei műsorokban, hogy csak új dalokat lehet?
Annyi a történet, hogy mielőtt elkezdtek volna a feloszlásról tárgyalni, a lányok végigkoncertezték a különböző katonai bázisokat, gyakorlatilag teljesen ingyen. Olyan katonák előtt léptek fel, akik civilként töltik a kötelező szolgálatukat. Aztán valaki csinált az itt készült felvételekből egy montázs videót és feltöltötte a Youtube-ra, az emberek pedig felfigyeltek rájuk. Leginkább az keltette fel a nézők figyelmét, hogy 1. minden fellépés alkalmával ugyanolyan mosollyal és lelkesedéssel csinálják, amit csinálnak, mintha először lépnének fel az új dalukkal; 2. a katonák megőrülnek értük, annyira boldogok. Nem egyszerű nekik ott az a huszonpár hónap, minden szerettükről elzárva, a lányok viszont teljesen bearanyozták nekik a nehezebb napokat is, és egy kis ízelítőt vittek nekik a kinti világból. A koreaiak rettenetesen komolyan veszik a katonaságot, és mindenkinek hálásak, akik támogatják ebben a férfiakat (érdekesség, hogy az első jelenlegi fellépésük után Yujeong azért szalutál, mert tiszteleg a seregben szolgáló férfiak előtt). Ezenkívül az embereket megdöbbentette a tény, hogy a lányok 10 éve debütáltak, és még nem nyertek egy darab díjat sem sehol, ennek ellenére mégis olyan odaadással dolgoznak, mintha sikert sikerre halmoznának.
Ami a régi számok előadását illeti, szerintem nincs szabály arra vonatkozóan, hogy mindenképp friss számokat kell előadni: azzal lépnek fel, ami éppen népszerű, vagy valamiért oda akarják vinni. Biztos számtalan egyéb példa is van erre, de nekem hirtelen a BTS jutott eszembe: ők például többször vittek ilyen műsorokba régebbi számokat az újak mellé. A Brave Girls pedig most nagyot robbant Dél-Koreában, a hallgatottsági listák élén jártak, nem is véletlen az a perfect all-kill.
Huhh kicsit hosszú lett, bocsánat, de remélem, válaszoltam a kérdéseidre. Ha valamiben tévedtem, javítsatok ki!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.