A modell arról beszélt legutóbb, hogy megbánta, hogy sokszor bunkón viselkedett a pincérnőkkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hailey Biebert megviseli, hogy bunkón viselkedett
2021. április 08. 21:58
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Ez kedves volt ... lehet nem jött tiszta szívből, de maga a tény hogy volt bátorsága ezt nyilvánosságra hozni és bocsánatot kérni is, teljesen kedves aranyos lépés volt tőle
2021. április 08. 22:14
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Szép hogy elismerte és remélhetőleg változtatott magán. Bár én azt vallom hogy attól még hogy problémája van szerintem elvárt hogy arra az 2 percre kicsit szedje össze magát amég mással beszél.
2021. április 08. 23:58
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Mintha csak az ura szavait hallanám az hitegette régen minden baklövés után a fanjait ezzel a rizsával
2021. április 09. 09:59
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline |
A kedvességet és az jószívűséget nem lehet begyakorolni, mert az a jelemből fakad! A megbánás viszont egy pozitív lépés a jobb emberré válás felé. A viselkedése mentségére legyen hozva, hogy még nagyon fiatalka, amivel automatikusan még vele jár a felszínesség és önteltség! De mivel az ember holtáig tanul, így még lehet belőle is egy igazán értékes és szeretetreméltó ember! PS: Mindenki megérdemel egy második esélyt.....
2021. április 09. 12:28
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Én igazából nem tudom, hogy most ez a megbánás valódi-e vagy csak mutatóba van. Elvégre a social median mindig olyan kis szentléleknek tűnik, aki angyalian mosolyog, erre kiderül ez, ami nem is olyan régen történt.
A fiatalságot én személy szerint nem tartanám mentségnek, ugyanis valamivel fiatalabb vagyok Haileytől, mégsem bánnék soha rosszul pincérrel, akármilyen rossz kedvem is van. Szerintem ennek teljesen alap dolognak kellene lennie, hogy bármilyen rosszul is érezzük magunkat, a tiszteletet nem dobjuk el. A 3,5 a 10-ből meg szerintem nem azért volt, mert kedvtelenül, szótlanul meredt maga elé szomorúságában.
(Egyébként ahhoz képest, hogy azt mondta, nincs kifogása a tettére, utána mégis magyarázkodni kezdett.)
Azért remélem, hogy valóban fejlődött ezalatt az idő alatt és tud majd kedvesen bánni az emberekkel a hangulatától függetlenül. (Nyilván az idegenekre értem, a családunk előtt /nem rajtuk/ levezethetjük a feszültségünket, mert az egy biztonságos zóna.)
A fiatalságot én személy szerint nem tartanám mentségnek, ugyanis valamivel fiatalabb vagyok Haileytől, mégsem bánnék soha rosszul pincérrel, akármilyen rossz kedvem is van. Szerintem ennek teljesen alap dolognak kellene lennie, hogy bármilyen rosszul is érezzük magunkat, a tiszteletet nem dobjuk el. A 3,5 a 10-ből meg szerintem nem azért volt, mert kedvtelenül, szótlanul meredt maga elé szomorúságában.
(Egyébként ahhoz képest, hogy azt mondta, nincs kifogása a tettére, utána mégis magyarázkodni kezdett.)
Azért remélem, hogy valóban fejlődött ezalatt az idő alatt és tud majd kedvesen bánni az emberekkel a hangulatától függetlenül. (Nyilván az idegenekre értem, a családunk előtt /nem rajtuk/ levezethetjük a feszültségünket, mert az egy biztonságos zóna.)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.