A fiatal lány hoppon maradt: Harry Styles csúnyán megbántotta a BRIT-díjátadón.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles csúnyán megbántotta Olivia Rodrigót
2021. május 13. 10:27
szerintem csórikám csak bamba volt és véletlenül hagyta ott.
2021. május 13. 14:57
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline |
Nem hiszem, hogy annyira megbántódott volna, hiszen csak magát promozta benne az új albumához. A borítékon is az egyik új dalának az címe van.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. május 18. 16:09
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline |
Hát, oké, nagy dolog. Mit várt a kis csaj, hogy majd bekeretezteti?
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. május 19. 03:20
CoralBlueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 285141 offline |
Jézusom emberek, ne legyetek már ilyenek... Ez a lány még tök fiatal (éppenhogy 2 évvel idősebb nálam). Gondoljatok bele abba is, hogy csak most debütált. Tényleg egy álma válhatott valóra, amikor találkozott azokkal a személyekkel akik inspirálták és bár nem ismerem ezt a csajt (meg nem vagyok rajongó), de szerintem ez nagyon aranyos gesztus volt tőle. Nem hibáztatom Harry-t, lehet tényleg véletlenül hagyta ott, de szerintem azért nem esett olyan jól a lánynak. Nem tudom, hogy Dua kapott e levelet, mert ennyire nem néztem utána, de ha kapott és tényleg kidobta a kukába az szerintem eléggé nagy taploság (és sokat elárul a személyiségéről). Ezzel nem azt mondom, hogy be kéne kereteztetni, meg kiállítani, de azért némi tisztelt legyen már bennük és legalább otthon dobják ki. Ez a lány időt ölt abba, hogy megírja ezeket a leveleket. És gondolom nem mindegyik full ugyanazt tartalmazta, mert ennyi erővel oda mehetett volna és elmondhatta volna ő maga is, akár még a színpadon is, hogy időt spóroljon vele. Nem, ezekben a levelekben lefogadom, hogy voltak személyesebb dolgok és ha velem is ilyen történne meg, akkor (én legalábbis) teljes összetörnék. Mint említettem nem vagyok rajongója, de ezzel az egy tettével már most szimpatikusabb, mint sok másik híresség. Nagyon remélem, hogy nem száll el magától. És még valami, lehet, hogy egy levél, rajz nem nagy dolog és más meg inkább szívesebben fogadna el egy doboz bonbont vagy némi pénzt, de ezek olyan aprócska dolgok amiket általában az emberek szeretettel készítenek másoknak.( Nem a szakítos levelekre gondolok)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.