Starity

Harry Styles csúnyán megbántotta Olivia Rodrigót

2021. május 13. 09:09   |   Szerző: Glamster

A fiatal lány hoppon maradt: Harry Styles csúnyán megbántotta a BRIT-díjátadón.

hirdetés

Olivia Rodrigo volt az egyik feltörekvő csillag a BRIT-díjátadón, amelyen olyan neves előadók tették tiszteletüket, mint Raye, Adam Lambert, Little Mix, Dua Lipa, Elton John, Olly Alexander, The Weeknd, Michelle Obama, Selena Gomez, Taylor Swift, Harry Styles, HAIM, és Billie Eilish.

A 18 éves énekesnőnek ez volt az első BRIT-díjátadója, ráadásul fel is lépett slágerével, a Drivers License-szel, amivel nagy sikert aratott a fiatalok körében. A lelkes sztár emellett egy kézzel írott levelet adott körbe kedvenc előadóinak, beleértve Harry Stylest, Taylor Swiftet és a Little Mixet.

A borítékra, amelyet közzétett Instagram-fiókján, az volt írva, hogy „remélem, jól vagy” és szívecskével felírta a nevét.

A levél tartalma titkos, hiszen ezt senki nem tette közzé. Míg a Little Mix és Taylor Swift hazavitte magával a levelet, szemfüles rajongók felvették, hogy Harry Styles szimplán az asztalon hagyta azt, mikor távozott a helyszínről.

Ez biztosan bántotta Oliviát, hiszen bevallotta, hogy korábban rajongói történeteket írt a Wattpadon Harryről, és egy álma vált azzal valóra, hogy találkozhatott volna.

Fotó: Twitter
Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek