A rappernő cuki nyilatkozatot tett és azt is elmondta, ki volt a kedvence a sorozatból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megan Thee Stallion hatalmas Vámpírnaplók rajongó, ám sokszor csalódott
2021. július 22. 14:58
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Komolyan van olyan ember, akinek a kedvence Elena volt a sorozatbol?xd A legidegesítőbb karakter égen földön... állandóan bajba keverte magát meg mártírkodott, hogy megmentsék. Szerintem a sorozat a Salvatore tesók nélkül lett volna uncsi, szeretem Ninát mert nagyon jó színésznő, de nekem kifejezetten tetszett a 7-8. évad Elena nélkül.
Másrészt pedig ott van Bonnie, ő szenvedett a legtöbbet mert mindent a többiekért tett és mindig mindenkit megmentett. No way, hogy nála is jobb lenne Elena >.<
Másrészt pedig ott van Bonnie, ő szenvedett a legtöbbet mert mindent a többiekért tett és mindig mindenkit megmentett. No way, hogy nála is jobb lenne Elena >.<
2021. július 23. 17:52
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Könyvben szerettem, de a sorozatban miatta nem néztem végig a VD-t, pedig a kezdetektől néztem. Mégis, eljött egy pont, mikor már nem bírtam tovább nézni. Azóta sem bírom Ninát színésznőként. Egyszerűen egy olyan sorozatban és filmben sem láttam, amiben jó lett volna.
Ha nem lett volna Paul és Ian, még addig sem nézem. Miattuk egyszer erőt veszek magamon, hogy végignézzem. De csak miattuk, és mert tudni akarom miről is szól a vége.
Caroline meg pont nem idegesítő a sorozatban. Anyám borogass, ha picit többet vett volna át a könyvekből a sorozat... Igaz, abban nem szerepeltek annyit az ősök, és akkor nem ismertem volna meg ennyire Klaust
Ha nem lett volna Paul és Ian, még addig sem nézem. Miattuk egyszer erőt veszek magamon, hogy végignézzem. De csak miattuk, és mert tudni akarom miről is szól a vége.
Caroline meg pont nem idegesítő a sorozatban. Anyám borogass, ha picit többet vett volna át a könyvekből a sorozat... Igaz, abban nem szerepeltek annyit az ősök, és akkor nem ismertem volna meg ennyire Klaust
2021. július 23. 20:06
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Én is Stefan és Damon miatt néztem végig a sorozatot, viszont Nina alakítását nagyon szerettem, főleg, amikor egyszerre játszotta Elenát és Katherine-t, szerintem ez a két teljesen ellentétes szerep jól mutatta, hogy van tehetsége.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.