„Kylie Jenner nagyon sajnálja a történeteket, de ő egy üzletasszony is egyben, aki sok család megélhetéséért felel.”
A teljes cikkhez kattints ide!
Kris Jenner pánikol: Kylie Jenner dollármilliókat veszít az Astroworld-tragédia miatt
2021. november 12. 12:47
SweetRomanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 290591 offline |
Helyes, pont itt az ideje leépíteni ezt a családot...
2021. november 12. 15:17
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 294 Csatolások: 3 Azonosító: 284914 offline |
Nehogy a végén még könnyet hullajtsak érte. már nagyon ideje van annak, hogy a család összes tagja menjen a süllyesztőbe úgy, ahogy van.
2021. november 12. 19:26
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Nagyon undorító, hogy még így is minden a pénz körül forog nála/náluk. Emberek haltak meg, Ő meg a pénzre tud gondolni. Gratulálok. Mondjuk nem tudom mit vártam tőle.
2021. november 12. 21:33
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline |
Azért abba bele se gondoltam,hogy akik kylienak dolgoznak, igen is megszívhatják ezt a periódust. Akár el is veszthetik az àllásukat…
2021. november 12. 21:44
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Azért ne tegyünk úgy, mintha annyira szegény család lenne, aki ne tudná ezt a helyzetet megoldani. A párja volt egy nagy ..., de ahogy olvastam a híreket a többiek is jól el voltak hátul, főleg hogy semmit sem tudtak a történtektől - ellentétben a hergelő párjával.
Szóval nekem ne mondja senki, hogy az alkalmazottait nem tudja emiatt fizetni. Undorító érzelmi zsarolás.
Még ha van is szerződése bizonyos cégekkel, hogy reklámozza untalan a termékeit, ne monda nekem senki, hogy egy hét vagy 2 és máris végük van.
Szóval nekem ne mondja senki, hogy az alkalmazottait nem tudja emiatt fizetni. Undorító érzelmi zsarolás.
Még ha van is szerződése bizonyos cégekkel, hogy reklámozza untalan a termékeit, ne monda nekem senki, hogy egy hét vagy 2 és máris végük van.
2021. november 13. 07:09
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Olvasom itt a kommenteket és nem értem miért Kylie lenne ezért a hibás?! Elment a szerelme koncertjére ebben szerintem semmi rossz nincs. Az meg hogy kitört a pánik az egyáltalán nem az ő hibája mit tudott volna tenni most úgy őszintén? Törjön át vadul a tömegen és szaladjon oda segíteni vagy mi? Ráadásul ott volt Stormi is illetve TERHES ezt azért tartsuk már szem előtt. Illetve a cikkben benne is van hogy szeretne segíteni az áldozatoknak és családjuknak szerintem ettől többet nem tud tenni. Elhiszem hogy sokan nem szeretik de azért gondoljuk már magunkat kicsit a helyébe, aki itt hibás az egyértelműen Travis és a szervezők. Kylie nem tehet szerintem semmiről.
2021. november 13. 09:19
SweetRomanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 290591 offline |
Idézet (Elaina @ 2021.11.13. 07:09)
Olvasom itt a kommenteket és nem értem miért Kylie lenne ezért a hibás?! Elment a szerelme koncertjére ebben szerintem semmi rossz nincs. Az meg hogy kitört a pánik az egyáltalán nem az ő hibája mit tudott volna tenni most úgy őszintén? Törjön át vadul a tömegen és szaladjon oda segíteni vagy mi? Ráadásul ott volt Stormi is illetve TERHES ezt azért tartsuk már szem előtt. Illetve a cikkben benne is van hogy szeretne segíteni az áldozatoknak és családjuknak szerintem ettől többet nem tud tenni. Elhiszem hogy sokan nem szeretik de azért gondoljuk már magunkat kicsit a helyébe, aki itt hibás az egyértelműen Travis és a szervezők. Kylie nem tehet szerintem semmiről.
Senki sem várta, hogy vadul áttör a tömegen, de míg arról van videó, hogy a mentőt filmezi, arról nincs, hogy a szervőzeket, vagy a vadbarom paliját próbálja leállítani. Most sem azt sajnálja, hogy tragédia történt alig egy hete, hanem azt, hogy nem posztolhat és az olcsó minőségű termékeivel nem tud egyre több idiótát lehúzni. Ha nincs értelme szidni, mert nem az ő hibája, ugyanúgy nincs miért védeni...
2021. november 13. 10:04
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Csak a PÉÉÉNZ számít nekik.... Elég szomorú azért de gondolni lehetett
2021. november 13. 18:20
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Idézet (SweetRomance @ 2021.11.13. 09:19)
Senki sem várta, hogy vadul áttör a tömegen, de míg arról van videó, hogy a mentőt filmezi, arról nincs, hogy a szervőzeket, vagy a vadbarom paliját próbálja leállítani. Most sem azt sajnálja, hogy tragédia történt alig egy hete, hanem azt, hogy nem posztolhat és az olcsó minőségű termékeivel nem tud egyre több idiótát lehúzni. Ha nincs értelme szidni, mert nem az ő hibája, ugyanúgy nincs miért védeni...
A cikkben is úgy van megemlítve hogy egy “bennfentes” szóval egyáltalán nem biztos hogy Kylie is így gondolja mint ahogy azt a kedves névtelen forrás állítja. Kylie döntése hogy posztol e vagy sem. Érdekes Kendall is jelen volt illetve Khloe is ők ketten még is világba posztolnak. Szerintem senki nem fog Kylie fejéhez pisztolyt hogy “márpedig ne posztolj semmit” tudatos döntés és szerintem együttérez az áldozatokkal. Szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy ezeknek az állítólagos névtelen bennfenteseknek nem mindig lehet hinni szeretik kiszinezni a dolgokat és a bolhábol elefántot csinálni.
U.i.: kylie cuccai egyébként nem mind “olcsó minőségű” nekem vannak tőle sminkjeim igaz nem sok de akadnak és a rúzsai szerintem messze a legjobbak. De valószínű azért veszik világszerte és azért gazdagodott meg belőle mert annyira rossz és olcsó minőségűek”
2021. november 13. 18:34
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline |
Szegény. Gondolom éhen azért nem fog halni.
2021. november 13. 21:03
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Jobb apát is választhatott volna a gyerekeinek.. mert abból ami történt csak azt a következtetést lehet levonni hogy a csávó egy manipulatív szemétláda akinek semmi felelősségérzete sincs.
2021. november 14. 10:23
SweetRomanceúj tag |
Idézet (Elaina @ 2021.11.13. 18:20)
A cikkben is úgy van megemlítve hogy egy “bennfentes” szóval egyáltalán nem biztos hogy Kylie is így gondolja mint ahogy azt a kedves névtelen forrás állítja. Kylie döntése hogy posztol e vagy sem. Érdekes Kendall is jelen volt illetve Khloe is ők ketten még is világba posztolnak. Szerintem senki nem fog Kylie fejéhez pisztolyt hogy “márpedig ne posztolj semmit” tudatos döntés és szerintem együttérez az áldozatokkal. Szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy ezeknek az állítólagos névtelen bennfenteseknek nem mindig lehet hinni szeretik kiszinezni a dolgokat és a bolhábol elefántot csinálni.
U.i.: kylie cuccai egyébként nem mind “olcsó minőségű” nekem vannak tőle sminkjeim igaz nem sok de akadnak és a rúzsai szerintem messze a legjobbak. De valószínű azért veszik világszerte és azért gazdagodott meg belőle mert annyira rossz és olcsó minőségűek”
Lehet, hogy senki sem kényszeríti mikor posztoljon, mikor nem, de ezen az alkalmon kívül is százszor bebizonyította már az egész család, hogy jobban érdekli a pénz, mint az emberek élete (nem hogy a jólétük...) Amit te említettél is egy jó példa erre: Kendall és Khloe is ott volt, de vidáman promózzák magukat tovább. Nekik pénzért jár a biztonság, az meg, hogy másnak nem, már nem az ő problémájuk és ennél jobban nem is nézhetnék semmibe az embereket, akik meggazdagították őket.
A termékeiről személyes tapasztalatom nincs, de az, hogy pár nap reklámok nélkül és ő dollármilliókat veszít...nem tudom, ha olyan jó híre lenne a terméinek nem kéne folyamatosan reklámozni és nem lenne ilyen felejtős.
1 felhasználónak tetszik:
Alexaaa09
2021. november 16. 10:58
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Én az alkalmazottaikat sajnálom, mert ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről, ha esetleg leépítések jönnek. Bár Kylie elvileg dollár milliárdos (ki tudja, hogy vették-e azt a Forbes cikket?), így nem értem, hogy néhány milliós veszteség miért rengetné meg a cégét alapjaiban. Ez része az üzletnek. Az viszont szomorú, hogy ha el is küldenének sok embert, arra hivatkozva, hogy sok pénzt veszítettek, Kylie ugyanúgy a kacsalábon forgó palotáiban élne és hetente repkedne vaalhova magángéppel. Nagyjbáól ennyire érdeklik az alkalmazottai.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.