Hallgasd meg most a világhírű énekesnő, Adele, legújabb lemezét, amit 30 címre keresztelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme Adele 30 című vadonatúj albuma
2021. november 22. 17:48
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nagyon szeretem Adele-t, elképesztően vártam a visszatérését, viszont magam sem igazán tudom miért, de kicsit csalódottnak érzem magam, pedig nem rossz az album.
A hangja még mindig csodálatos, a dalszövegei nagyon sokat mondóak, de nálam a 30 nem múlta felül és nem is ér fel sem a 25, sem a 21 szintjére.
Valami másra számítottam. 6 éven keresztül vártam az új albumot és én 6 évig egy új Hello-szerű dalra számítottam. Hiába mondta Adele az Easy on Me megjelenése előtt, hogy ne várjunk tőle még egy Hello-t, 6 évig azt vártam.
Az első négy dalt szeretem, bár a My Little Love-ban indokolatlan a dal fele, a beszédes részek, nekem az ilyen nem jött be soha.
5-8. dalban mindegyikben vannak jó részek, általában a refrén, de nem lett kedvenc egyik sem.
Az utolsó négy 5-6 perces dal nagyon egyforma, monoton és túl hosszú, ezeket alig bírtam végighallgatni.
Nem lett rossz album, fogom még hallgatni, főleg az elejét, de úgy érzem a Hello, a 25 és a 6 év várakozás túl magasra tette nálam a lécet és ezt nem sikerült megugrania.
A hangja még mindig csodálatos, a dalszövegei nagyon sokat mondóak, de nálam a 30 nem múlta felül és nem is ér fel sem a 25, sem a 21 szintjére.
Valami másra számítottam. 6 éven keresztül vártam az új albumot és én 6 évig egy új Hello-szerű dalra számítottam. Hiába mondta Adele az Easy on Me megjelenése előtt, hogy ne várjunk tőle még egy Hello-t, 6 évig azt vártam.
Az első négy dalt szeretem, bár a My Little Love-ban indokolatlan a dal fele, a beszédes részek, nekem az ilyen nem jött be soha.
5-8. dalban mindegyikben vannak jó részek, általában a refrén, de nem lett kedvenc egyik sem.
Az utolsó négy 5-6 perces dal nagyon egyforma, monoton és túl hosszú, ezeket alig bírtam végighallgatni.
Nem lett rossz album, fogom még hallgatni, főleg az elejét, de úgy érzem a Hello, a 25 és a 6 év várakozás túl magasra tette nálam a lécet és ezt nem sikerült megugrania.
2021. november 26. 06:40
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Szerintem dög unalmas ez az album. Már az Easy on me-nél éreztem ha ezt a számot gondolta a legjobbnak akkor nem lesz egy nagy durranás az album, de meglepő volt, hogy csak ennyit tudott összehozni 6 év után és egy válás után (ugye a traumák hozzák meg csak igazán az ihletet. Hát neki nem).
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: