Kiderült, mi látható Selena Gomez hátán, miután a tetoválóművész egy közeli fotót töltött fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeli fotó jelent meg Selena Gomez hatalmas tetoválásáról a hátán
2021. december 29. 14:44
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Túl nagy, túl színes... Nagyon igénytelen és amatőr hatása van, szerintem egyáltalán nem illik Selenához. (És ezt úgy mondom, hogy Selena az egyik legnagyobb kedvencem több mint 10 éve.)
2021. december 29. 15:22
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 869 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Talán nem is az a baj hogy nagy a tetoválás, hanem inkább olyan aszimmetrikus, kissé idétlen a virág. Ilyet rajzoltam kisiskolás koromban. A technika érdekes, sokkal izgalmasabb dolgot is ki lehetett volna hozni a rózsa motívumból.
2021. december 29. 15:51
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Nekem nem tetszik, számomra túl "olcsó" hatást kelt. De a lényeg, hogy a tulajdonosa szeresse
2021. december 29. 17:57
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 739 Csatolások: 16053 Azonosító: 261400 offline |
Még mindig meglepnek az ilyen semmilyen hírek... Amúgy a tetoválás nem rossz. Művészi és pont a kidolgozatlanságában van a szépsége. Főleg, hogy ez nem hagyományos tetoválás. Én is gondolkodtam már ilyenben, de valahogy a színes tetoválásokkal nem tudok megbarátkozni, de ez a saját rigolyám
2021. december 29. 19:48
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2096 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Jobban szeretem a kisebb tetkókat és ami fekete valamiért a színesek nem jönnek be sem az állatosak mindig az jut eszembe hogy nem akarom az évek múlásával a színes oroszlántetkómból alf legyen. Vannak ízléses tetkók de szerintem ez nem az
2021. december 29. 21:07
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Szerintem nagyon szép❤️
Nem értek egyet az előttem szólókkal jobb mint mondjuk Ariana tetoválásai aki már-már olyan hülyeségeket varrat magára hogy rá sem ismerek.(És mondom ezt úgy hogy Ari a kedvenc énekesnőm)
Nem értek egyet az előttem szólókkal jobb mint mondjuk Ariana tetoválásai aki már-már olyan hülyeségeket varrat magára hogy rá sem ismerek.(És mondom ezt úgy hogy Ari a kedvenc énekesnőm)
2021. december 30. 23:56
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 898 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline |
Szerintem nagyon szép.
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.