A színésznő korábban a Netflix Szexoktatás című sorozatában szerepelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Simone Ashley nem tér vissza a Szexoktatás 4. évadába
2022. április 15. 14:54
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez klassz, mármint, hogy Bridgerton lány, de a Szexoktatásban fix szerepe volt, itt maximum mellékszereplő lehet, mint Daphnénak. Hiába volt az előző évad sztárja, itt max 20 percet szerepelt az egész sorozatban. Persze a Szexoktatásban sem ő volt a főszereplő, de legalább szinte minden epizódban mutatták, sőt az első évad szinte vele kezdődött, és Ruby-s részben is nagy szerepe volt, csak úgy, mint amikor Otis anyja megjelent a suliban és "szellemfétise" volt. Ráadásul Ruby miatt egyre nagyobb szerephez jutott volna. Kár, hogy elment, szerettem, remélem azért nem dob el minden lehetőséget magától azért, mert egy évadban főszereplő volt egy olyan sorozatban, aminek még lesz 6 évada, és egyre kisebb és kisebb szerepeket kap miatta.
Rege-Jean is otthagyta pont a Bridgertont, mondván más szerepeket akar és sehol se láttam azóta (persze lehet csak én nem néztem megfelelő dolgokat)
Rege-Jean is otthagyta pont a Bridgertont, mondván más szerepeket akar és sehol se láttam azóta (persze lehet csak én nem néztem megfelelő dolgokat)
2022. április 19. 07:39
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Abszolút egyet értek veled, sokszor a hirtelen siker meggondolatlan döntéseket eredményez. A tartós befutáshoz nem lehet eldobni egyből mindent egyért, minél több oldalú egy színész annál értékesebb
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: