Selena Gomez mentálisan összeomlott 2016-ban, sokszor gondolt arra, hogy meg akar halni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez meg akart halni
2022. november 04. 09:09
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Mindig is úgy gondoltam hogy aki ennyire híres,gazdag,szép és jóformán megvan mindene annak biztosan nem lehet semmi gondja az életben.Hát úgy látszik tévedtem. És újra és újra bebizonyosodik hogy valóban nem minden a pénz és a hírnév. Nem ő az első és valószínűleg az utolsó sem aki a korán jött ismeretség miatt kerül padlóra.
Nagyon erős nőnek gondolom és bízom benne hogy egyszer minden helyre jön az életében és végre boldog lehet mert nagyon megérdemli,az egyik legkedvesebb ember szerintem az egész világon.
Nagyon erős nőnek gondolom és bízom benne hogy egyszer minden helyre jön az életében és végre boldog lehet mert nagyon megérdemli,az egyik legkedvesebb ember szerintem az egész világon.
2022. november 04. 21:51
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Nagyon furcsa volt Selenának a “sötét” oldalát látni. Én mindig azt láttam belőle, hogy kedves, mosolygós és vidám.
Ijesztő volt egy egészen más Selenát látni, aki nem tartja elég jónak magát, folyamatosan szabotálja és kritizálja önmagát, elege van mindenből és mindenkiből, bunkó a szeretteivel. Mindenkinek van egy ilyen énje és időszaka, de furcsa volt őt így látni, viszont ettől lett csak igazán emberi.
Ijesztő volt egy egészen más Selenát látni, aki nem tartja elég jónak magát, folyamatosan szabotálja és kritizálja önmagát, elege van mindenből és mindenkiből, bunkó a szeretteivel. Mindenkinek van egy ilyen énje és időszaka, de furcsa volt őt így látni, viszont ettől lett csak igazán emberi.
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: