Starity

Meghan Markle és Harry herceg szerint nem ők a felelősek a kudarcaikért

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2023. július 01. 21:07 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.08.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Offline offline
Harry herceg és Meghan Markle úgy vélik, külső erők felelősek azért, hogy nem sikeresek, miután távoztak a királyi családból.
A teljes cikkhez kattints ide!
2023. július 05. 21:13 #2
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Hogyne biggrin.gif Még mindig megy ezerrel a felelősség teljes elhárítása, 40 éves, kétgyerekes, elvileg felnőttekként. Tény és való, hogy a lockdown meg a sorozatos tragédiák a családban nem tettek hozzá az indulásukhoz, de ha lett volna egy átgondolt, komoly tervük arra, hogy hogyan tovább az angliai élet után, akkor ezek az események nem vetették volna őket vissza és most már sikeresek lennének. Több százmilliós ügyleteket kötöttek, ez minden önállósodó híresség álma, hogy pusztán a családnvük miatt ilyen lehetőségek hulljanak az ölükbe. A valóság az, hogy ők az egész image-üket az áldozatszerepre építették, amolyan professzionális túlélők akartak lenni és ezzel milliókat keresni, csak az igazság általában kibukik, és itt is egyértelművé vált, hogy a királyi család nem a gonosz farkas ebben a történetben. Így ugrott a hihető áldozatszerep, maradt a nagy semmi. Nyilván a Netflix is azért kaszálta el Meghan rajzfilmsorozatát, meg a Spotify a podcastot, mert rájöttek, hogy itt semmi más nem fog a jövőben sem elhangozni, csak a királyi család ócsárolása. Erre meg már senki nem kíváncsi.
Engem az fog érdekelni, hogy amikor elköltik az utolsó centeket is a Netflixtől, Spotifytól, etc. kapott pénzekből, de senki nem akar már majd fizetni nekik további interjúkért, akkor mihez fognak kezdeni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok