A Haláli hullák (Dead Like Me) egy amerikai tévésorozat, mely a Washington állam béli Seattle-ben játszódik. Egy lányról szól, aki meghalt, majd kaszás lett belõle. Humorosan mutatja be az élõ-holt világot.
Szereplõk: Ellen Muth, Mandy Patinkin, Laura Harris, Callum Blue, Jasmine Guy, Cynthia Stevenson, Rebecca Gayheart
Dead Like Me / Haláli hullák (2003-2004)
2011. július 15. 22:31
kerestem mindenhogy,de nem találtam ennek a sorozatnak a témáját,még a szereplők lapján sem
George, rendes nevén Georgia Lass 18 éves lány,aki folyton morcos,semmi sem tetszik neki,mindennel elégedetlen.Első munkahelyén,az első nap ebédszünetében eltalálja a lezuhanó MIR űrállomás titánium WC-ülőkéje és meghal.Ám valójában mégsem hal meg, élőholttá,ahogy magukat nevezik,kaszássá válik.Legalábbis ezt mondja neki Rube,a pártfogója,aki szintén élőholt és a baleset után felkarolja a lányt. Miután George pár fontos leckét megtanult, a Happy Time-nál kap állást,annál az irodánál,amit a jó kedélyű, mindig optimista és segítőkész Delores Herbig vezet.
én imádom ezt a sorozatot
a hantolók a kedvenceim belőle,kaszások közül Roxy és Mason,ahogy mindig vitatkoznak
George, rendes nevén Georgia Lass 18 éves lány,aki folyton morcos,semmi sem tetszik neki,mindennel elégedetlen.Első munkahelyén,az első nap ebédszünetében eltalálja a lezuhanó MIR űrállomás titánium WC-ülőkéje és meghal.Ám valójában mégsem hal meg, élőholttá,ahogy magukat nevezik,kaszássá válik.Legalábbis ezt mondja neki Rube,a pártfogója,aki szintén élőholt és a baleset után felkarolja a lányt. Miután George pár fontos leckét megtanult, a Happy Time-nál kap állást,annál az irodánál,amit a jó kedélyű, mindig optimista és segítőkész Delores Herbig vezet.
én imádom ezt a sorozatot
a hantolók a kedvenceim belőle,kaszások közül Roxy és Mason,ahogy mindig vitatkoznak
2011. július 25. 18:51
Köszi a képeket!
Találtam még két egész jó csuhás promo képet.
2011. július 26. 01:17
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.25. 18:51)
Köszi a képeket!
köszi a 2.-at,kerestem de sehol nem találtam
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
A Teen Wolf sztárja csatlakozott Szcientológia Egyházhoz
Elárulta, miért döntött így.

0 felhasználónak tetszik: