I'm not sure, whether I've chosen the right forum to place these pics, I don't speak and read Hungarian , but the pics are great, aren't they? May be the Moderator will move them to the rihgt place?
More about lavazza calendar here
Lavazza Calendar 2008
2008. július 31. 22:13
tjrasaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 67821 offline |
Hi!
I don't speak anything but English... I'm from the U.S. and I have been searching all over the world for this Calendar as you can see Thanks a million for these fantastic images by Finlay Mackay!
Here is a link to a good translation site that includes Hungarian:
http://www.translation-guide.com/free_onli...ranslations.htm
Best
Nem kérdezek beszél minden, csak nem Angol. -ból U.S. és Nekem van keresõ világszerte részére ez Naptár! Köszönet egy millió részére ezek fantasztikus kép mellett Finnország Makréla!
I don't speak anything but English... I'm from the U.S. and I have been searching all over the world for this Calendar as you can see Thanks a million for these fantastic images by Finlay Mackay!
Here is a link to a good translation site that includes Hungarian:
http://www.translation-guide.com/free_onli...ranslations.htm
Best
Nem kérdezek beszél minden, csak nem Angol. -ból U.S. és Nekem van keresõ világszerte részére ez Naptár! Köszönet egy millió részére ezek fantasztikus kép mellett Finnország Makréla!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.