A színésznő egyáltalán nem tűri, ha beszólnak neki a gyerekével kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kaley Cuoco majdnem "megfojtott" egy nőt, aki beszólt a gyereknevelési stílusára
2024. január 10. 20:45
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 418071 Azonosító: 206112 offline |
Mindkét oldal érthető számomra.
Ha nekem kéne órákig egy bömbölő baba közelében lennem egy repülőn, engem is nagyon irritálna a dolog, ahogyan rengeteg más embert is. Hagyd otthon a pároddal a gyereket ha túl pici...
Másrészről az a nő egy tahó bunkónak hangzik, szóval Kaley reakcióját is értem.
Hozzátenném csak azért mert az előtte ülő utasnak nem tetszett a hangterápiás készülék hangja, még nem kellett volna lekapcsolni. Nem volt kötelező, a helyében nem kapcsoltam volna le.
Ha nekem kéne órákig egy bömbölő baba közelében lennem egy repülőn, engem is nagyon irritálna a dolog, ahogyan rengeteg más embert is. Hagyd otthon a pároddal a gyereket ha túl pici...
Másrészről az a nő egy tahó bunkónak hangzik, szóval Kaley reakcióját is értem.
Hozzátenném csak azért mert az előtte ülő utasnak nem tetszett a hangterápiás készülék hangja, még nem kellett volna lekapcsolni. Nem volt kötelező, a helyében nem kapcsoltam volna le.
2024. január 11. 06:48
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline |
Ha Kaley Cockoo ennyire hisztis, utaztassa a pereputtyot magángépen. Igazi C-típusú taplóság rákényszeríteni a zajaidat a környezetedre, legyen az csecsemővisítás vagy porszívózúgás. És aztán még neked áll feljebb.
2024. január 14. 16:23
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2100 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Meg tudom érteni az utast egyik lehetőség se jó vagy egy síró gyerek vagy egy beképzelt utas zeneválasztása. A kisbabáknak a nyomáskülönbség miatt fáj a fülük amit rosszul viselnek de nem hinném hogy a fehérzaj gépe rögtön kiüti a gyereket és varázsütésre csendben lesz mert megszűnik a fájdalom . Ezernyi dologgal el lehet foglalni a gyereket már ha akarod úgy tervezni a repülést hogy alvásidőre essen vagy a fájdalom ellen ajánlot a cumi mert a fülfájást csillapítja, legrosszabb esetben ibuprofen. De nem akkor neki kellett volna foglalkoznia a saját gyerekével inkább egy gépre bizta a feladatott felidegesítve egy repülönyi embert mert képtelen anyaként viselkedni
2024. február 05. 02:54
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
Gyerekmentesként én meg az ilyen momzillákat tudnám megfojtani. Felháborító, hogy más ordító kölykét kell hallgatni a többi utasnak, aki keményen fizetett a jegyért. Menjen a hülyéje magánrepülővel. az egyik leggazdagabb sorozatszínésznő. hülye k...va
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni