Idézet (Pavia @ 2024.09.05. 13:05)
A következő esetekben pedig én is elbizonytalanodtam, így utólag, így a ti döntésetekre bízom a kérdést:
Elindítottam két fotósorozatot a stúdióképek kategóriában, azonban sajnos csak utólag vettem észre, hogy a képek felkerültek már korábban, csak az újságok, magazinok közé, vegyítve a magazinok címlapjával (ami ugye eredetileg az újságokhoz mennek). Belinkelem az eredeti és a repost témákat, mert nem tudom, hogy maradhatnak-e az enyémek, hiszen így vannak a jó kategóriában, vagy össze kell vonni, mert így is repostnak minősül.
Eredeti -
Repost;
Eredeti -
Repost. (Itt az eredetiből, ha ezt hagyjátok meg, vagy ezt is meghagyjátok, törölni kellene a harmadik képet, mert kis felbontású)
Idézet (Pezzie92 @ 2024.09.05. 13:16)
Kicsit off topic, de az első eredeti téma szinte 100% hogy a stúdiófotózásoknál volt még tavaly, mert nekem nem szokásom fotósorozatos képeket az újságokhoz feltölteni.
A téma nem lett korábban áthelyezve, szóval eredetileg is az újságok között lett elindítva. Mindkét témát meghagytam, és áttettem a stúdiófotózások közé, a képek mennyisége, illetve nagysága miatt. A másodikhoz már úgyis el lett indítva külön a címlap, így azt nem töröltem, az elsőhöz pedig ha annyira "must have" akkor el lehet indítani szintén külön.