Starity

Durva kritikákat kapott a Bridgerton harmadik évada - kiakadtak a rajongók

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. július 05. 17:34 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Egyesek szerint a túlsúly nem lehet szexi, emiatt pedig A Bridgerton család harmadik évada sem lett az. Így reagáltak a rajongók a kritikára.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. július 09. 12:16 #2
siraserpent
siraserpent
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 250833
Arra készen állunk, hogy különböző genderspecifikus románcokat lássunk a képernyőkön érzékenyítés címkével ellátva, de arra nem, hogy vegyes súlyú párok románcát nézzünk? És komolyan ez csapja ki biztosítékot?
Szerintem ugyan úgy el kell fogadni ezeket a történeteket is, párokat is, és nincs velük semmi baj. A szépség szubjektív. Igen, is vannak olyan férfiak, akinek a teltebb nők jönnek be. Igen, is vannak nők, akiknek a mackósabb férfiak jönnek be. Miért olyan hihetetlen ez? Túlságosan is benne vagyunk a tündérmesék világában?

És még mindig itt tartunk, hogy testszégyenítünk másokat? Egyébként úgy tűnik igen. Nem gondolom, hogy a készítőknek az lett volna a célja, hogy Penelope szexszimbólum legyen. Én egyedül azt sajnálom, hogy 3. évadban nem tudták kifejteni Penelope és Colin szerelmét sokkal-sokkal bővebben, és inkább elvesztek a sok-sok mellékszál kibontásában. Egyébként Nicola Coughlan szerintem egy bájos, magabiztos és csinos nő, aki nem érdemli meg a negatív kritikákat, amit kapott.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok