Jonas Brothers - Bravo 2008/12,13,14
2008. július 06. 21:23
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2008. July 6. - 21:11)
Ez a Miley-s sztori megint kamu? Életemben nem hallottam még...
köszi a feltöltést.
köszi a feltöltést.
nemtudom én is most hallottam elõször..de amugy ha Miley tényleg allergiás a fahéjra nemigaz, hogy nem érezte a fahéj illatát és akkor nem ette volna meg..nemtudom mi az igazság..
2008. július 06. 23:56
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(zilinda @ 2008. July 6. - 21:23)
nemtudom én is most hallottam elõször..de amugy ha Miley tényleg allergiás a fahéjra nemigaz, hogy nem érezte a fahéj illatát és akkor nem ette volna meg..nemtudom mi az igazság..
Na errõl van szó.
Sztem ez csak újabb agybomlasztó sztori. Sok okos dolgozik ennél a Bravonál...
2008. július 24. 17:45
Sötét titok, höhö
Én a múltkor csak viccbõl vettem meg, mert elküldtek shoppingolni, hát gondoltam megveszem, de szerintem ez egy marhaság...am nekem csak a Joe-s rész van meg, de Bravo-t többször biztos nem fogok venni...
Köszi Nicket és Kevint is
Én a múltkor csak viccbõl vettem meg, mert elküldtek shoppingolni, hát gondoltam megveszem, de szerintem ez egy marhaság...am nekem csak a Joe-s rész van meg, de Bravo-t többször biztos nem fogok venni...
Köszi Nicket és Kevint is
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: