POM
Britney Spears - Do Somethin' Video Shoot
2008. július 06. 17:24
Idézet(zilinda @ 2008. July 5. - 07:58)
ez a kedvenc klippem Britneytõl....
POM
POM
Nekem nem.
Köszi
2008. július 06. 17:27
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. July 6. - 17:24)
Nekem nem.
Bár még nem gondoltam bele, hogy melyik is... 
Köszi

Köszi
én most is a régi számait hallgatom inkább, azokat jobban szeretem mint a mostaniakat..azok voltak az igaziak!!
és köszi, hogy szoltál a repostok miatt!nem gondoltam volna, hogy más néven vannak fent..
2008. július 07. 13:12
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2008. July 7. - 13:10)
köszike jó klipp,de elvileg a Louis Vuitton beperelte Britneyt a klipp miatt,mert egy nagyon hasonló mintázatú rádió volt betéve az autóba... érdekes 
lényegtelen..már rég volt
2008. július 07. 13:42
Idézet(zilinda @ 2008. July 6. - 16:27)
én most is a régi számait hallgatom inkább, azokat jobban szeretem mint a mostaniakat..azok voltak az igaziak!!
Én is a régieket szeretem. A Blackout is nagyon jó, csak azt kb. 3 hét alatt kivégeztem. Elég könnyen unható számomra. Na jó, a Piece Of Me kivételével. De meg sem közelíti az olyan jó kis számokat, mint a Born To Make You Happy vagy az Overprotected...
Idézet(zilinda @ 2008. July 6. - 16:27)
és köszi, hogy szoltál a repostok miatt!nem gondoltam volna, hogy más néven vannak fent..
Nincs mit, sokszor nem úgy vannak fent a dolgok, ahogy az ember szeretné... meg ahogy meg lehetne találni...
Majd hozom az untagged-eket, ha addig nem elõz meg senki
2008. július 07. 13:44
|
|
zilindaStarity realist |
|
Idézet(Regina @ 2008. July 7. - 13:42)
Én is a régieket szeretem. A Blackout is nagyon jó, csak azt kb. 3 hét alatt kivégeztem. Elég könnyen unható számomra. Na jó, a Piece Of Me kivételével. De meg sem közelíti az olyan jó kis számokat, mint a Born To Make You Happy vagy az Overprotected...
Nekem azok a kedvenc számaim. Klip meg így belegondolva talán a My Prerogative, a Stronger és a Toxic. De végülis mindegyik tök jó
Nincs mit, sokszor nem úgy vannak fent a dolgok, ahogy az ember szeretné... meg ahogy meg lehetne találni...
oksi, siess!
2008. augusztus 14. 21:24
|
lily4350346új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 67268 offline
|
Thanks!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

3 felhasználónak tetszik: