Starity

Diablo III

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. július 06. 13:52 #1
akos85
akos85
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.12.
Hozzászólás: 647
Csatolások: 1015
Azonosító: 23036
Offline offline
Hi Mindenki!

Azt hiszem aktuális a téma, láthattunk már pár képet/videót a játékról.
Biztos vannak még itt rajtam kívül fanatikusok akik alig várják a megjelenést.
Nemrég viszont megjelent egy cikk, arról hogy az elégedetlen fanok aláírásgyûjtést indítottak a sötétebb hangulatért.

Elõször csak értetlenkedtem, hogy miért is kell lehúzni egy még ki sem adott játékot. Viszont mikor megnéztem a petíciót, és az ott közzétett javaslatokat és képeket elgondolkodtam... és végülis én is "aláírtam". (Más kérdés, hogy lesz-e valami hatása)

Mindenesetre itt a link ahol megtalálható, hogy mit is szeretnének az elõbb említett fanok (érdemes megnézni): Petíció

Szetintem a Diablo az legyen Diablo smileeee.gif
2008. július 06. 14:27 #2
McGery
McGery
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 05.11.24.
Hozzászólás: 371
Csatolások: 239
Azonosító: 10472
Offline offline
igaz ami igaz. inkabb sacred hangulatot ad a kornyezet, es nem ez a megszokott. gondolj csak akar a diablo I vegere, diablo II mephisto, diablo ill baal terme. de engem az a tudat,hogy diablo III, annyira felporgetett,hogy elsore nem is nagyon azt neztem,hogy milyen a taj. hanem, hogy milyen brutalis lesz a jatek. spellek, harcok.
2008. július 06. 17:58 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress
 
StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.16.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Offline offline
Részben egyetértek azzal, amit szeretnének, de szerintem több dolog elõnyére változott. Nekem azért sem lett kedvencem a Dio, mert olyan egyhangú volt, az elsõ részben eljutottam a pokolba (azt nem tudom már, hányadik szintre), de akkorra már annyira untam, hogy inkább abbahagytam. A történet sem vágott hanyatt, a játékmenetben sem volt sok érdekesség, a grafika meg alig változott.
Ezzel szemben most változatosak a pályák, nem csak töksötét barna-fekete-sárga az egész. A játékmenet is érdekesebbnek tûnik, talán a történet is jó lesz (a 2. résznek csak a demójába néztem bele).

Azt nem szeretném, ha mindenhol ez a fénykörre alapuló cucc lenne, az maradjon csak meg a tényleg sötét katakombákba, máshol legyen normál világosság, a megvilágításnak, környezetnek megfelelõen. A grafikai stílus szerintem szép, de az igaz, hogy lehetne rajta egy kicsit komolyítani. Bár, engem speciel annyira nem zavarna. De ugye én nem vagyok Diablo-fan, a Dungeon Siege 1-2 és a Sacred is jobban tetszett.

A bejelentés tetszett a honlapon, nagyon királyul nézett ki a logó, ahogy megjelent. cool.gif Ha nem lenne egy még jobb BiA: Hell's Highway hátterem, akkor beraktam volna azt egy pár napra. biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!