Segítségeteket elõre is köszönöm!
XP Antivirus 2008
2008. augusztus 08. 18:40
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Egyenlõre csak manuális módon lehet eltávolítani...
Az eltávolítás lépései:
Kattintson a Start menü > Futtatás... gombra, írja be a cmd parancsot, majd Enter.
A megjelenõ ablakban adja ki a következõ két parancsot:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
Ezután nyomja meg a Ctrl-Alt-Delete gombokat a Feladatkezelõ elindításához. A Folyamatok fülre kattintva keresse meg az alábbi folyamatokat, majd kattintson a Folyamat leállítása gombra:
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
Ezután keresse meg az alábbi fájlokat (használhatja a Windows beépített keresõjét) és törölje le õket:
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
Uninstall XPAntivirus.lnk
XPAntivirus on the Web.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
Uninstall XP Antivirus 2008.lnk
Majd nyissa meg a Start menü > Futtatás... ablakot, írja be a regedit parancsot, és az Enter lenyomása utána a megjelenõ ablakban tallózza ki a
HKEY_USERS\Software\XP antivirus
kulcsot és törölje.
Az eltávolítás lépései:
Kattintson a Start menü > Futtatás... gombra, írja be a cmd parancsot, majd Enter.
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
Ezután nyomja meg a Ctrl-Alt-Delete gombokat a Feladatkezelõ elindításához. A Folyamatok fülre kattintva keresse meg az alábbi folyamatokat, majd kattintson a Folyamat leállítása gombra:
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
Ezután keresse meg az alábbi fájlokat (használhatja a Windows beépített keresõjét) és törölje le õket:
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
Majd nyissa meg a Start menü > Futtatás... ablakot, írja be a regedit parancsot, és az Enter lenyomása utána a megjelenõ ablakban tallózza ki a
kulcsot és törölje.
2008. augusztus 08. 20:44
|
P1eTr0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.17. Hozzászólás: 333 Csatolások: 1045 Azonosító: 5391 offline
|
Pont ma szembesültem én is ezzel a problémával.
Valami hasonló leírást én is találtam angolul, de persze semmi nem ment, ahogy le volt írva. A Feladatkezelõt nem tudtam megnyitni, mert állítólag az adminisztrátor nem adott rá jogot (ez én volnék), valamint ugyanez volt a helyzet a Registry-vel is. Szóval nekem sajna újra kellett tennem a teljes rendszert, mert annyira beette magát ez a dolog.
Olvastam persze pozitív hozzászólásokat, akiknek sikerült így eltávolítani a dolgot, remélem mások szerencsésebben járnak, és még idõben el tudják távolítani.
Mindenesetre köszi a leírást magyarul, megjegyzem, hogy itt van ilyen, hátha szükségem lesz még rá.
Valami hasonló leírást én is találtam angolul, de persze semmi nem ment, ahogy le volt írva. A Feladatkezelõt nem tudtam megnyitni, mert állítólag az adminisztrátor nem adott rá jogot (ez én volnék), valamint ugyanez volt a helyzet a Registry-vel is. Szóval nekem sajna újra kellett tennem a teljes rendszert, mert annyira beette magát ez a dolog.
Olvastam persze pozitív hozzászólásokat, akiknek sikerült így eltávolítani a dolgot, remélem mások szerencsésebben járnak, és még idõben el tudják távolítani.
Mindenesetre köszi a leírást magyarul, megjegyzem, hogy itt van ilyen, hátha szükségem lesz még rá.
2008. augusztus 09. 17:48
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(joe_r @ 2008. August 8. - 18:40)
Egyenlõre csak manuális módon lehet eltávolítani...
Az eltávolítás lépései:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
kulcsot és törölje.
Az eltávolítás lépései:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
kulcsot és törölje.
Én már próbáltam ezzel,de nem jártam vele sikerrel!Már a net sem jön be
2008. augusztus 09. 18:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(bestiak @ 2008. August 9. - 16:48)
Én már próbáltam ezzel,de nem jártam vele sikerrel!Már a net sem jön be
De azért köszi joe_r!!!

Mivel nekem ilyen gondom még nem volt, így azt sem tudom, hogy a leírás mûködik-e.
De fakultatív programként meg lehet próbálni ugyanezt a leírást csökkentett módban alkalmazni.
2008. augusztus 12. 19:13
|
amazonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 68817 offline
|
Idézet(bestiak @ 2008. August 8. - 09:46)
Valami trójait "áll vírusirtót" beszedett a gépem és nem tudja valaki hogyan lehetne eltávolítani?
A www.malwarebytes.com szépen leszedi (free szoftver), én is szenvedtem vele elõtte. Sok sikert!
2008. augusztus 12. 23:04
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(amazon @ 2008. August 12. - 19:13)
A www.malwarebytes.com szépen leszedi (free szoftver), én is szenvedtem vele elõtte. Sok sikert!
Köszönöm! De már újratelepítettem a gépet, de hasznos lehet annak, aki ugyan így járna!
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.

0 felhasználónak tetszik: