Bocsi, hogy megnyitottam a topicot de kellene egy kis segítség.
Kaptam két gépet, valamikor a 70-s években vette nagyfater, Kanadában. Fogalmam sincs, hogy hogy mûködhetnek, belenéztem de nem jöttem rá a logikájára. Vagy az is lehet, hogy olyan egyszer használatos gépek.
Szóval ha valaki tud segítsen, hogy megéri e velük foglalkozni, lehet e egyáltalán hozzájuk kapni bármit is vagy el lehet e adni?
Típusok:
Brownie SIX-20 Camera Model D (elvileg Kodak)
a másik:
Keystone 125
az egyikrõl találtam infót: http://www.browniecamera.nl/brownie_six_20...ort_version.htm
Fényképezõgépek.
2008. augusztus 10. 12:52
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
2008. augusztus 10. 12:55
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. August 10. - 12:52)
Bocsi, hogy megnyitottam a topicot de kellene egy kis segítség.
Kaptam két gépet, valamikor a 70-s években vette nagyfater, Kanadában. Fogalmam sincs, hogy hogy mûködhetnek, belenéztem de nem jöttem rá a logikájára. Vagy az is lehet, hogy olyan egyszer használatos gépek.
Szóval ha valaki tud segítsen, hogy megéri e velük foglalkozni, lehet e egyáltalán hozzájuk kapni bármit is vagy el lehet e adni?
Típusok:
a másik:
Keystone 125
az egyikrõl találtam infót: http://www.browniecamera.nl/brownie_six_20...ort_version.htm
Típusok:
a másik:
Keystone 125
beviszed egy fotoüzletbe és ott megmondják, hogy mit tud, hogy kell használni stb..
nekünk is van egy csomó ilyen régi gép, van amelyik még mûködik is és nagyon jó képet csinál!(a miénk valamivel ujabb!)
és vannak gyûjtõk akik ilyeneket is gyûjtenek, és lehet ogy jó áron eltudod õket adni!
én csak ezt tudom tanácsolni
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: