június 22 tõl az M1 en!
Aki lemaradt az most bepótolhatja.
június 22. Szerda, 18:40
június 23. Csütörtök, 18:40
június 24. Péntek, 18:40
június 27. Hétfõ, 18:40
június 28. Kedd, 18:40
június 29. Szerda, 18:40
június 30. Csütörtök, 18:40
július 1. Péntek, 18:40
Gilmore Girls / Szívek Szállodája (2000-2007)
2005. június 20. 18:44
![]() |
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 ![]() |
Látom, nem is kell szólni 
Nagyon imádom ezt a sorozatot
Amellett, hogy tömény humor az egész, és a Gilmore lányok nagyon szépecskék, igazán békés az egész. Nincs erőszak, nincs akció, csak kedves és mindennapos történetek, szerethető karakterek. Még Kirk is 
Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg az első részt, aki még nem ismerné. 45 perc nem olyan sok, de ha megtetszik, akkor az egy életre szól

Nagyon imádom ezt a sorozatot

Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg az első részt, aki még nem ismerné. 45 perc nem olyan sok, de ha megtetszik, akkor az egy életre szól

2005. június 20. 19:22
Ó, de jó hogy szólsz ViC!
Tuti lemaradtam volna róla, de így....köszönet!
Joe-ker-rel teljes mértékben egyetértek, de nem tudtam volna ilyen jól leírni a gondolatokat a sorozatról! (bár kicsit lányosra sikeredett
)
Szal köszi!
Tuti lemaradtam volna róla, de így....köszönet!

Joe-ker-rel teljes mértékben egyetértek, de nem tudtam volna ilyen jól leírni a gondolatokat a sorozatról! (bár kicsit lányosra sikeredett

Szal köszi!

2005. június 20. 19:45
![]() |
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 ![]() |
Idézet(Jaymie @ 2005, June 20. - 18:22)
)
Szal köszi!
[right][/right]

Szal köszi!

[right][/right]
Pedig ha tudnád, hogy ez már egy húzott változat... Az eredetiben sokkal több ömlengés volt

2005. június 22. 19:29
Na...
Most néztem meg éppeng.
KÖSZÖNET, hogy szóltatok! Jópofa kis pergős, eleven sorozatnak ígérkezik...
Kilövi az ember agyát a napi gondokból egy kicsit.
Még1x: THX érte!

Most néztem meg éppeng.
KÖSZÖNET, hogy szóltatok! Jópofa kis pergős, eleven sorozatnak ígérkezik...
Kilövi az ember agyát a napi gondokból egy kicsit.
Még1x: THX érte!
2005. június 22. 19:33
![]() |
spanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.04. Hozzászólás: 198 Csatolások: 194 Azonosító: 5066 ![]() |
Átszerkesztettem a szöveget, mert Q-kac -al együtt parasztba írtuk az első mondatot "na"-val kezdve. Nem tetszett az a 2 na egymás alatt, így jobb!
Vége lett...
Megnéztem, mert még nem láttam, és mindenki úgy ír róla, hogy muszáj volt megnéznem.
Lehet, hogy az én hibám, de nem igazán kötött le.
Egyedül a nagyapón nevettem nagyokat, minden jelenetben, amiben szerepelt.
Kezdve a "szóval pénz kell" szöveggel, vagy amikor a közös vacsin odaad 1 ujságot a lánynak, stb...
Szóval a nagyapán majdnem kifeküdtem.
Végülis nézhető sorozat, ha nem lesz jobb dolgom, akkor lehet, hogy nézni fogom...

Vége lett...
Megnéztem, mert még nem láttam, és mindenki úgy ír róla, hogy muszáj volt megnéznem.
Lehet, hogy az én hibám, de nem igazán kötött le.
Egyedül a nagyapón nevettem nagyokat, minden jelenetben, amiben szerepelt.
Kezdve a "szóval pénz kell" szöveggel, vagy amikor a közös vacsin odaad 1 ujságot a lánynak, stb...
Szóval a nagyapán majdnem kifeküdtem.
Végülis nézhető sorozat, ha nem lesz jobb dolgom, akkor lehet, hogy nézni fogom...
2005. június 22. 20:34
Na bassza meg...csak elfeledkeztem róla!
Holnap jobban figyelek!

Holnap jobban figyelek!

2005. június 22. 20:48
![]() |
spanavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.04. Hozzászólás: 198 Csatolások: 194 Azonosító: 5066 ![]() |
Idézet(ViC @ 2005, June 22. - 19:28)
Ez az első rész még nem volt annyira pörgős, csak jobb részek lesznek.
[right][/right]
[right][/right]
Akkor még a héten adon neki esélyt

2005. június 22. 21:42
![]() |
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 ![]() |
nos akkor ha valaki felvette, akkor ossza meg velünk. nekem csak angol dvd ripem van.
2005. július 01. 21:37
![]() |
FreakOut |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.06.12. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 4837 Azonosító: 6676 ![]() |
Én eddig ma láttam az első részt belőle...
Mikor még nem jártam itt, akkor valami brazil szappanoperának hittem. Miután ma elolvastam amit írtatok, vígjátéksorozatnak hittem...
Hát (hinni a templomban) nem az, bár humor van benne. Én családi sorozat kategóriába tenném, de ott első számú... kedves sorozat!!!
Köszönöm, hogy értesülhettem arról, hogy még vannak ilyen aranyos dolgok a tévében!
Mikor még nem jártam itt, akkor valami brazil szappanoperának hittem. Miután ma elolvastam amit írtatok, vígjátéksorozatnak hittem...
Hát (hinni a templomban) nem az, bár humor van benne. Én családi sorozat kategóriába tenném, de ott első számú... kedves sorozat!!!
Köszönöm, hogy értesülhettem arról, hogy még vannak ilyen aranyos dolgok a tévében!

2005. július 02. 09:50
![]() |
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 ![]() |
Idézet(hokuszpok @ 2005, July 1. - 21:52)
Folyamatosan veszem, de mivel senkit nem érdekelt odaát, ezért csak képeket hagytam meg belőle.
Ha érdekel mást is, akkor felteszem a jövő héttől a videket.
[right][/right]
Ha érdekel mást is, akkor felteszem a jövő héttől a videket.
[right][/right]
figyu, a 8-as első 2 prce kellene.
akkora vihat volt hogy késve értem haza és lemaradtam az elejéről.
Kapcsolódó sztárok

Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Bűbájos boszorkák találkozó: újra egy fotón a sorozat 3 színésznője
Együtt jelentek meg egy eseményen.

Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbarát
Már öt éve randiznak.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.