Eliza Dushku
2004. október 26. 17:31
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
2004. október 26. 17:33
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Csak neki? MErt nekem is nagyon tetszik!
2004. október 26. 18:16
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2004, October 26. - 16:23)
Csak a nevét írta el a bika kolléga... Dushku lenne ugyebár... És a képek száma is hiányzik 
[right][/right]
[right][/right]
Jól van, jól van!!
Idézet
És a képek száma is hiányzik 
Csak ez zavar!!
2004. október 26. 19:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2004, October 26. - 16:23)
Csak a nevét írta el a bika kolléga... Dushku lenne ugyebár... És a képek száma is hiányzik 
[right][/right]
[right][/right]
Kekeeeeeeeeeec.
Úgy is tudjuk kiről van szó. Bár a "csak Marhának" alcím nem teccik annyira.
2004. október 26. 19:15
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Konkrétan erre gondolok:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=561
Na meg erre is:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=875

Amúgy nem kekec, csak próbálok segíteni
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=561
Na meg erre is:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=875
Amúgy nem kekec, csak próbálok segíteni
2004. október 26. 19:20
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Nagyon. Címet javítottam, személy szerint ritka nagy marhaságnak tartom a képek számának feltüntetését a címben. Nem a mennyiség, a minőség a fontos. Mé', ha csak 3 van benne akkor meg se nézed? Vagy ha csak egy? És attól nem lesz jobb egy téma, ha ezer kép van benne. Ha olyan név van a címben, aki érdekel, megnézem. Ha meg olyan név, aki nem érdekel, akkor se fogom megnézni, ha 200 kép van benne, és ezzel még veri is a nyálát a postoló. (Ezt senki se értse félre.) Ezzel valószínűleg közutálatnak fogok örvendeni, de én sem szoktam beírni hány képet teszek fel, csak a legritkább esetben. Mint ahogy nem is tudom, mert sosem számolom meg. Ez teljesen lényegtelen szerintem.
Ui.:
(Mellesleg valaki az admin/mod csapatból azzal töszmöli el az idejét, hogy beírogatja a témacímekbe hogy hány kép van bennük.
2004. október 26. 19:59
|
|
|
Joe-ker-nek:a nevet mindenki elírhatja, de ha te elfogod akkor arra ne is számíts, hogy én szólok!
Továbbá:és, hogy konkrétan mire gondolsz azt meg aztán ***** nem értem, mert a két kép közül valahogy mind a kettő HQ!!
Ha nem tetszik a minősége akkor írj privit a Boss-nak, és ő lezárja, ha akarja!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Joe_r-nek:nincs ott a CSAK!!!!!
És azt mindenki tudja, hogy ha kiemelük egy személyt akkor pusztán azért van, mert lekötelezett valamivel!!! (
pl. kép, vagy segítség
)
Téged, azért nem írtalak kedvezményezettnek még soha, mert nem nyűgöztél le, semmivel!
Persze egy Catherine Bell sorozat ezen sokat változtatna, esetleg sikert érnél el!!
Továbbá:és, hogy konkrétan mire gondolsz azt meg aztán ***** nem értem, mert a két kép közül valahogy mind a kettő HQ!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Joe_r-nek:nincs ott a CSAK!!!!!
És azt mindenki tudja, hogy ha kiemelük egy személyt akkor pusztán azért van, mert lekötelezett valamivel!!! (
Téged, azért nem írtalak kedvezményezettnek még soha, mert nem nyűgöztél le, semmivel!
2004. október 26. 20:14
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(is65 @ 2004, October 26. - 17:13)
Sem a minőség, sem a mennyiség nem fontos. Csak a tartalom. :9 Na jó, persze a minőség sem utolsó... 
[right][/right]
[right][/right]
Nem tudom feltűnt-e a kis fórumunk NEVE? HQ PARADISE. Leírom ide, mert ezek szerint elkerülte a figyelmedet. Pontosan azért jött létre a fórum, hogy itt KIZÁRÓLAG kiváló minőségű anyagot tegyen közzé mindenki. Ez a téma, meg a hozzászólások kezdenek nagyon egy bizonyos másik fórumra hasonlítani. Amig meg nem unom.
2004. október 26. 20:17
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(White Bull @ 2004, October 26. - 18:14)
[color=red][size=7]Joe-ker-nek:a nevet mindenki elírhatja, de ha te elfogod akkor arra ne is számíts, hogy én szólok!
Teh... Emlegettem én valahol, hogy nem HQ a minőség??? Végülis tényleg, de nem ebben a topikban (és az tényleg nem volt túl nagy
Na tehát, összefoglalva: a képfelpakolási "szabályok" között van egy olyan, hogy jelezni kell a címben, hogy hány kép van belül... Teccikérteni?
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Az Off Campus sztárja reagált a főszereplők közötti korkülönbségre
Majdnem 10 év van a főszereplők között.
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
Súlya miatt kritizálják az Off Campus sztárját
A súlyával van bajuk a rajongóknak.
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
Kiderült, melyik párra koncentrál az Off Campus második és harmadik évada
A könyvek kedvelői meglepődhetnek. Figyelem a cikk spoliert tartalmazhat!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
18+ Ezzel az undorító szöveggel próbált csajozni András exherceg
Sorra érkeznek a gyomorforgató sztorik.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Katalin hercegné olyan dolgot villantott, hogy a férje is meglepődött
Nem gondolta volna, hogy mit tud!

0 felhasználónak tetszik: