Hello!
Remélem jó helyre írtam. Nekem is egy kis segítség kéne! Ezzel a titulus dologgal!
Az lenne a kérdésem, hogy azt mikor lehet megváltoztatni? Vagy egyáltalán kinek lehet megváltoztatni?
Előre is köszönöm szépen!
Segítséget kérek!
2011. november 15. 17:33
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (Blanka098 @ 2011.11.15. 17:30)
Hello!
Remélem jó helyre írtam. Nekem is egy kis segítség kéne! Ezzel a titulus dologgal!
Az lenne a kérdésem, hogy azt mikor lehet megváltoztatni? Vagy egyáltalán kinek lehet megváltoztatni?
Hát 1000hozzászólás után Te állíthatod be,az alapadatok résznél.
2011. november 15. 18:57
Hogy tudnám elérni, hogy a gépem ne kockázza ki a kelet-ázsiai betüket?
Mert már odáig eljutottam, hogy bementem a területi és a nyelvi beállításokba, hogy ezt rá telepítsem, de a telepítés közepén megakad és valami Windows XP professional cd-rom-ot követel, hogy helyezzem be a cd meghajtóba de igazából fogalmam sincs, hogy mi az meg hát nekem semmilyen cd-m csincs a géphez.
Tudom elég hülye vagyok a számítógéphez, de tudna valaki segíteni?
Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki segít rajtam.
Mert már odáig eljutottam, hogy bementem a területi és a nyelvi beállításokba, hogy ezt rá telepítsem, de a telepítés közepén megakad és valami Windows XP professional cd-rom-ot követel, hogy helyezzem be a cd meghajtóba de igazából fogalmam sincs, hogy mi az meg hát nekem semmilyen cd-m csincs a géphez.
Tudom elég hülye vagyok a számítógéphez, de tudna valaki segíteni?
Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki segít rajtam.
2011. november 17. 22:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
A Mozilla Firefoxnál hol (vagy hogy) kell módosítani az alapértelmezett keresőt (ami a címsor mellett van)?
Ügyes voltam megint és sikerült elállítanom a magyar Google-t, angol nyelvűre. Visszaállítani nem tudom hogyan kell. Vagy le kellene tölteni a magyar nyelvű változatot?
Ügyes voltam megint és sikerült elállítanom a magyar Google-t, angol nyelvűre. Visszaállítani nem tudom hogyan kell. Vagy le kellene tölteni a magyar nyelvű változatot?
2011. november 18. 17:51
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.11.17. 22:21)
A Mozilla Firefoxnál hol (vagy hogy) kell módosítani az alapértelmezett keresőt (ami a címsor mellett van)?
Valaki?
2011. november 18. 20:19
zsuzsyevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.14. Hozzászólás: 401 Csatolások: 72 Azonosító: 36969 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.11.18. 17:51)
Valaki?
Nem tudom hogy erre gondolsz e, de én a menűsor -> eszközök -> általános ( és ott beállítom hogy mi a kezdő lap)
2011. november 18. 21:21
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.11.17. 22:21)
Tegyük fel, hogy keresel valamit a Google segítségével, és a találatok angol nyelven jelennek meg. Akkor fogod magad, ezen a találati oldalon rákattintasz a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra, kiválasztod a Keresési beállításokat, és ott, az első kérdés az, hogy melyik nyelv legyen a keresőfelület alapértelmezett nyelve.
Kiválasztod a magyart, és elmented. Győzelem.
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Bessie
2011. november 19. 10:09
BessieJung Kook |
Idézet (joe_r @ 2011.11.18. 21:21)
Tegyük fel, hogy keresel valamit a Google segítségével, és a találatok angol nyelven jelennek meg. Akkor fogod magad, ezen a találati oldalon rákattintasz a jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra, kiválasztod a Keresési beállításokat, és ott, az első kérdés az, hogy melyik nyelv legyen a keresőfelület alapértelmezett nyelve.
De lüke vagyok! Köszi szépen.
2011. november 28. 13:28
Hogyan lehet egy játékot úgy kitörölni a Programok telepítése és törléséből, ha előtte már véletlen töröltem a Total Commanderből? Mert így már sehogy sem engedi.
2011. november 30. 17:17
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Megkérdezhetem, hogy is lehet felnagyítani a starityt, hisz annyira összement, hogy alig látok valamit.
2011. november 30. 17:42
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (WhiteRosee @ 2011.11.30. 17:17)
Megkérdezhetem, hogy is lehet felnagyítani a starityt, hisz annyira összement, hogy alig látok valamit.
Ha görgős egered van, akkor nyomd le a bal oldali Ctrl gombot, tartsd lenyomva, és az egér görgőjét egy osztásnyit görgesd előre. Ez általában 10%-ot nagyít az ablakban megjelenő szövegen. Ha hátrafelé tekered, akkor 10%-al kisebb lesz az ablak.
Ha nincs görgős egered, pl. laptop esetében, akkor is nyomd le a bal oldali Ctrl gombot, tartsd lenyomva, majd a plusz (+) gomb lenyomásával emeled, a mínusz (-) gombbal pedig csökkented a méretet.
Esetleg , ha Firefox-ot használsz, telepítsd fel a ezt a kiegészítést. Az a neve, hogy Default Zoom Level, és segítségével 30%-tól egészen 300%-ig tudod állítgatni a méretet, vagy egyszerűen visszaállítani 100%-ra.
2 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
kriszti145
2011. november 30. 17:58
BessieJung Kook |
a nézetnél nem tudod beállítani? A visszaállítás az azt jelenti, hogy az oldal 100%-osan látható, de ha azt picinek tartod, lehet nagyítani.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. november 30. 19:45
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudok regelni egy oldalra, mert egy ismerősöm szerint a tűzfal beállításai nem teszik lehetővé. Mivel lehet kiküszöbölni a hibát? A regisztrációs ablakot meg sem nyitja, de a bejelentkezés mezőket viszont igen. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm szépen.
Nekem egy olyan problémám van, hogy nem tudok regelni egy oldalra, mert egy ismerősöm szerint a tűzfal beállításai nem teszik lehetővé. Mivel lehet kiküszöbölni a hibát? A regisztrációs ablakot meg sem nyitja, de a bejelentkezés mezőket viszont igen. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm szépen.
2011. december 01. 17:46
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Sziasztok!
Memóriakártyás problémám lenne Van egy Hama USB 2.0 Card Reader 19 in 1-es kártyaolvasóm. Eddig a fényképezőm kártyáját ( Kingston 1 GB) beolvasta rendesen, de pont ma, mikor tényleg szükségem lenne rá csak villan egyet a kék fény jelezve hogy felismerte a kártyát, de ha belemegyek a Sajátgépbe akkor bead nekem 4 darab " Cserélhető lemez" mappát amit ha megnyitok akkor ezt írja ki :
" Helyezzen be egy lemezt a következő meghajtóba: "
És nem tudom miért csinálja mert előtte gyönyörűen felismerte és mentettem is le a képeket Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte
Memóriakártyás problémám lenne Van egy Hama USB 2.0 Card Reader 19 in 1-es kártyaolvasóm. Eddig a fényképezőm kártyáját ( Kingston 1 GB) beolvasta rendesen, de pont ma, mikor tényleg szükségem lenne rá csak villan egyet a kék fény jelezve hogy felismerte a kártyát, de ha belemegyek a Sajátgépbe akkor bead nekem 4 darab " Cserélhető lemez" mappát amit ha megnyitok akkor ezt írja ki :
" Helyezzen be egy lemezt a következő meghajtóba: "
És nem tudom miért csinálja mert előtte gyönyörűen felismerte és mentettem is le a képeket Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte
2011. december 03. 08:49
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
Üdv!
Nemrégiben lett újra instalálva a számítógépem,így több program is kiesett. Értem itt a Photoscape-t. Az lenne a kérdésem,hogy nem tudna valaki valamilyen jó oldalt,ahonnan könnyen ingyenesen letudnám tölteni?
Emelett,szintén nincs így Photoshop képszerkesztőm. Szintén nagyon hálás lennék,ha ennek letöltésének érdekében is kapnék egy oldalt.
Előre is köszönöm.
Nemrégiben lett újra instalálva a számítógépem,így több program is kiesett. Értem itt a Photoscape-t. Az lenne a kérdésem,hogy nem tudna valaki valamilyen jó oldalt,ahonnan könnyen ingyenesen letudnám tölteni?
Emelett,szintén nincs így Photoshop képszerkesztőm. Szintén nagyon hálás lennék,ha ennek letöltésének érdekében is kapnék egy oldalt.
Előre is köszönöm.
2011. december 03. 09:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.12.02. 00:20)
Lehet, hogy hülyeséget fogok mondani, de nem lehet, hogy karcos lett a kártya vagy a gép belsejében van valami, amitől nem olvassa be a kártyát?
Hát lehet, nem tudom, pedig az ilyenekre mindig odafigyelek
2011. december 07. 22:01
joe_rTündérke™ Addict |
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.