Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.01.04. 18:08)
Kéne egy kis segítség.DivXLand Media Subtitler 2.0.8-al akarok egy videót elkészíteni,amire már megcsináltam a feliratot.Utána kiírja,hogy milyen formátumba akarom elmenteni.Ezek vannak:
Adobe Encore ● Advanced SubStation Alpha ● CSV (Excel) ● DKS ● DVD Subtitle System ● DVD Subtitle ● FAB Subtitler ● JACOSub 2.7 ● Karaoke LRC ● MacSUB ● Mac DVD Studio Pro ● MicroDVD ● MPlayer ● OVR Script ● Pinnacle Impression ● PowerDivx ● PowerPixel ● QuickTime Text ● RealTime ● SAMI ● SonicDVD ● Sonic Scenarist ● Spruce DVD Maestro ● Spruce Subtitle ● SubRip ● SubStation Alpha ● SubViewer 1.0 ● SubViewer 2.0 ● Tabbed values (generic) ● TMPlayer ● TurboTitler ● Ulead DVD Workshop ● ViPlay ● ZeroG
De nekem csak Windows media player-em van,de az nem engedte lejátszani,mikor elmentettem találomra az egyik típussal.Melyikkel kéne elmentenem,hogy meg tudjam nyitni?Vagy hogy tudnám megnézni a feliratozott videót?
Hálás lennék,ha valaki segítene.
Ez a sok, amit felsorolt, ennyiféle feliratformátumba képes elmenteni. Válaszd ki a SubRip-et. A felirat kiterjesztése srt lesz, ezt még ez a nyamvadt Media Player is le tudja kezelni.
De jobb lenne, ha a Media Player helyett, a sokkal többet tudó
Media Player Classic Home Cinema, vagy a VLC Media Player használata. Azoknak mindegy. Plusz nem ártana a gépre egy
VobSub feliratozó plugin.